Tranbzon Yorma'da gece başlayan sağanak sabaha kadar devam etti. Şiddetli yağış derleri taşırdı, heyelan meydana geldi. Yol yapım şantiyesinde çalışan 15 kişi ölümden kıy payı kurtuldu.
Sağanak yağış sel getirdi, şantiyede kalan işçiler ölümden döndü. İşçilerin yatakları sular içinde kaldı. Ölümün kıyısından dönen işçiler o anları videoya aldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Trabzon, Giresun, Ordu, Rize ve Artvin'de yerel olarak kuvvetli, şiddetli sağanak ile gök gürültülü sağanak görüleceği uyarısında bulunarak sel, heyelan ve su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.
Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...
atv Haber, Türkiye'nin ve dünyanın sıcak gündemini aktarırken, hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla güvenirliğin ve saygınlığın adresi olmaya devam ediyor.