Hızır Çakırbeyli ailesini koruyabilecek mi? EDHO 193. Bölüm atv’de

GİRİŞ TARİHİ:  04.05.2021, 17:15 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Mayıs 2021 Salı, 17:16
Hızır Çakırbeyli ailesini koruyabilecek mi? EDHO 193. Bölüm atv’de

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. Bölüm fragmanı ile büyük merak uyandırdı. EDHO 193. Bölüm fragmanı, yeni bölümde de heyecanın hız kesmeden süreceğini gösterdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. Bölüm ile atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Üçüncü sezonuyla birlikte heyecanın tırmandığı dizinin 192. Bölümü duygusal sahneleriyle dikkat çekti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 192. Bölüm Tipi'nin vurulmasıyla gündemden düşmedi.

EDHO 193. Bölüm neler getirecek?

EDHO 193. Bölüm de birbirinden önemli anlarıyla ekranlara gelecek. EDHO izleyicileri yeni bölümde nelerle karşılaşacak?

Dizinin yeni bölümünde, Hızır Çakırbeyli ailesini koruma altına alır. Dostlarının desteğiyle güçlenmeye çalışan Hızır Çakırbeyli'nin zayıflamasına etkense kardeşi İlyas Çakırbeyli olur. İlyas Çakırbeyli'nin, uçağını kaçırdığı için otele götürdüğü Pınar'la yakınlaşması işleri karıştırır. Pınar'ın küpesinin Ömür'ün eline geçmesi ise Ömür – İlyas evliliğini tehlikeye atar. Olaya dahil olan Haşmet Façalı da faturayı İlyas'a ve ailesine keser.

Hızır Çakırbeyli, eski düşmanıyla dost mu oluyor?

Tipi'nin ölümü ile birlikte düşmanlarına karşı daha güçlü olmak isteyen Hızır Çakırbeyli, Haşmet Façalı ile olan gerginliği düşmanlarından gizlemeye çalışsa da başarılı olamaz. Hızır Çakırbeyli'nin eski düşmanı Yaman Korkmaz ise her zaman güçlüden yana olduğunu belirterek tercihini Çakırbeyli'nin yanında olmaktan yana kullanır.

Yaman Korkmaz ve Yavuz Sincalı'nın önerisiyle İshak'a da yeşil ışık yakan Çakırbeyli, girdiği savaştan galip çıkmak için onunla da görüşür. Sağlığına kavuşan Alpaslan ise düşmanlarına korku salmaya başlar.

EDHO 192. Bölüm sonunda neler oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm, Tipi'nin vurulma sahnesiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Sezai'nin dolduruşuna gelen Tipi, Gönül'ün mezarının başında vurularak yere yığılmıştı. Tipi'nin aceleci davranışları ona pahalıya mal olurken Hızır Çakırbeyli'nin planlarını da bozmuştu.

EDHO 192. Bölüm full izle

EDHO 193. Bölüm atv ve atv.com.tr'de

atv'nin sevilen dizisi EDHO 4 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.30 atv ve atv.com.tr canlı yayın üzerinden izleyicisiyle buluşacak.

EDHO 193. Bölüm fragmanı izle

CANLI YAYIN