İlyas, Ömür’e ihanet etti mi? EDHO 193. Bölüm’de aldatma şüphesi

GİRİŞ TARİHİ:  04.05.2021, 21:28 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Mayıs 2021 Salı, 21:34
İlyas, Ömür’e ihanet etti mi? EDHO 193. Bölüm’de aldatma şüphesi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. Bölüm Çakırbeyli ile Façalı ailelerinin gerginliğine sahne oldu. atv’nin beğenilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da İlyas, Ömür’e ihanet mi etti?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde heyecan üst seviyeye ulaştı. Olayları fitilleyen ise Didem'in, Pınar'ın küpesini bulması oldu. Pınar'ın küpesinin kendi odalarında bulunduğunu öğrenen Ömür, ihanete uğradığını düşünerek sinirlerine hakim olamadı.

"Sen ne ahlaksız adammışsın"

Bahar'a "Pınar'ın İlyas'la ne münasebeti var" diye soran Ömür, aldığı yanıt karşısında şoke oldu. Bahar, Pınar'ın İlyas'tan hoşlandığını ama kendisinin ona gereken cevabı verdiğini söylese de Ömür'ün siniri geçmedi. Çakırbeyli ve Façalı ailelerinin bulunduğu masaya giden Ömür, İlyas'a sert çıktı.

Ömür, İlyas'a "Sen ne ahlaksız bir adammışsın" diyerek masadaki herkesin dikkatini çekti. Masadakilerin şaşkın bakışları arasında sözlerini sürdüren Ömür'e, kimse engel olamadı. Ömür'ün, "Pınar Hanım, İlyas'a yanıkmış" sözleri şaşkınlığa sebep oldu. İlyas'la Pınar'ın otelde birlikte kaldığını söyleyen Ömür'ün sözleri üzerine Haşmet Façalı devreye girdi.

Hızır Çakırbeyli, Haşmet Façalı'nın kolunu tuttu

Ömür'ün söylediklerinin doğru olup olmadığını İlyas'a soran Haşmet, İlyas'ın durumu doğrulaması üzerine olayları farklı bir boyuta taşıdı. İlyas'a "Bizim evimizden kadın alıp otele atmak ne demekmiş" diyerek kafa atan Haşmet, bir de yumruk atmak isteyince Hızır Çakırbeyli'nin engeliyle karşılaştı. Hızır Çakırbeyli, Haşmet'in kolunu tutarak olayların büyümesini engelledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. Bölüm'deki bu sahnenin ardından Çakırbeyli – Façalı arasındaki ilişkinin nasıl ilerleyeceği merak konusu oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. Bölüm özel video izle

Sahneyi izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN