Bir Zamanlar Çukurova 95 Bölüme damga vuran sözler: “Çukurova’da kardeşçe yaşamak istiyoruz”

GİRİŞ TARİHİ:  06.05.2021, 21:21
Bir Zamanlar Çukurova 95 Bölüme damga vuran sözler: “Çukurova’da kardeşçe yaşamak istiyoruz”

Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm Ali Rahmet Fekeli ile Fikret’in tartışmasına sahne oldu. Amca – yeğen arasında bir süredir devam eden tartışmalar boyut atladı.

atv ekranlarında Bir Zamanlar Çukurova rüzgarı sürüyor. Ali Rahmet Fekeli, öğrendiği yeni bilgilerden sonra çılgına dönerek Fikret'le karşı karşıya geldi. Ümit ile Fikret'in oyunlarına sinirlenen Fekeli, soluğu Fikret'in yanında aldı.

Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm'de heyecan hız kesmedi. Yeni bölüme, Fekeli ile Fikret'in tartıştığı sahneler damga vurdu. Bir süredir sert tartışmalar yaşayan ikili arasındaki gerginlik iyice arttı.

Fikret ve Ümit'in oyunu Fekeli'yi kızdırdı

Fikret ve Ümit'in iş birliği yaparak Züleyha'yı oyuna getirmesine sinirlenen Fekeli, Fikret'in yanına gitti. Fikret ise amcasını kapıda görünce küçük bir şaşkınlık yaşadı. Amcasının, "Fikret sen ne ara insanlıktan çıktın" demesi üzerine ortam oldukça gerildi.

Konuşmanın her anında daha da sinirlenen Fekeli, Fikret'in bundan sonra Çukurova'da işi olmadığını ve Almanya'ya dönmesini istediğini söyledi. Fekeli, "Almanya'da işini kuracaksın, ben de sana destek olacağım" diyerek kızgın anında da yeğenine desteğini sürdürdü.

Fikret, Çukurova'da insanca ve kardeşçe yaşamak istediklerini anlatan amcasına iyice öfkelendi.

Sahneyi izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN