Fikret helallik istedi! Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölümde dikkat çeken sahne!

GİRİŞ TARİHİ:  06.05.2021, 21:34
Fikret helallik istedi! Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölümde dikkat çeken sahne!

Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm heyecanlı sahneleriyle dikkat çekerken Fekeli ile Fikret’in sahneleri duygusal anlar yaşattı. İkilinin gergin ilişkisinde ipler artık kopma noktasında.

Fikret ile Fekeli arasında gerilen sinirler Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm ile zirveye ulaştı. Amcasının kendisine yönelik sözlerine alınan Fikret, tavırlarıyla herkesi şaşırttı.

Amcasının, kendisine yönelik sözlerini kaldıramayan Fikret, fabrikaya giderek ortalığı ayağa kaldırdı. İlk olarak fabrika çalışanlarının hepsini yanlarına çağıran Fikret'in sözleri dikkat çekti.

"Ali Rahmet Fekeli ile kan bağım yok"

Fikret'in çalışanlara yönelik söylediği "Bana çok destek oldunuz ama benim burasıyla işim bitti" sözleri şaşkınlıkla karşılandı. İşçilerden helallik isteyen Fikret, konuşmanın her anında çevresine topladığı insanları biraz daha fazla şaşırttı.

Fekeli'yse, "Hikayemi biliyorsunuz ama bir de benden dinleyin" diyerek söze başlayan yeğenini dikkatle dinledi. Ali Rahmet Fekeli ile arasında kan bağı olmadığını ve Fekeli'nin öz amcası olmadığını söyleyen Fikret, "Artık burada yerim yok. Onun da bana yapacaklarımı söylemeye hakkı yok" diyerek anahtarlarını amcasına uzattı. Yeğeninin uzattığı almayan Fekeli ise duygu dolu anlar yaşadı. Bunun üzerine anahtarları Çetin'e uzatan Fikret'in eli yeniden havada kalınca anahtarları yere bıraktı.

"Sana, Demir'le huzurlu bir hayat diliyorum"

Bir önceki görüşmelerinde sessiz kalan Fikret'in bu sefer susmaya niyeti yoktu. Amcasının sessizliği üzerine konuşmasını sürdüren Fikret, "Sana evladın yerine koyduğun Demir'le huzurlu bir hayat diliyorum" dedi.

Amcasından da helallik isteyen Fikret, Fekeli'yi derdini anlamamakla suçladı. Yeğeninin sözlerini gözleri dolu dolu dinleyen Fekeli'ye çalışanları destek verdi.

Sahneyi izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN