Kim Milyoner Olmak İster’de Bahar Yıldırım’ın zorlu hayatı dikkat çekti

GİRİŞ TARİHİ:  09.05.2021, 22:19
Kim Milyoner Olmak İster’de Bahar Yıldırım’ın zorlu hayatı dikkat çekti

atv izleyicileri Kim Milyoner Olmak İster soruları ile keyifli vakit geçirirken bir taraftan da yarışmacıların farklı hayat hikayeleriyle duygulanıyor. Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölüm ile ekran başındakiler hayata pozitif bakışıyla dikkat çeken Bahar Yıldırım’ın hayatına tanık oldu.

Kim Milyoner Olmak İster 9 Mayıs 2021 yayınında da ekranlara damga vurdu. atv'nin klasikleşen bilgi yarışma programının son bölümünde başarılı yarışmacı Bahar Yıldırım'ın başarı dolu öyküsü izleyenlerin yüzünü gülümsetti.

Kim Milyoner Olmak İster'de soruları yanıtlayarak hedefine ulaşmak isteyen Bahar Yıldırım, başarılı bir yarışma çıkardı. Bahar Yıldırım, performansıyla olduğu kadar anlattıklarıyla da dikkat çekti. Doğuştan görme engelli olan ve üniversitede okurken gözünde ödem oluşması nedeniyle görme yetisini büyük oranda kaybetti.

Bahar Yıldırım'a dede vasiyeti: "Oku"

Dedesinin vasiyetiyle okuduğunu söyleyen Yıldırım, "Muş'ta yaşıyorduk. Görme engelim öğrenilince dedem okumamı vasiyet etti. 6 yaşından itibaren göçebe bir hayat yaşayarak ailemden uzakta büyüdüm" dedi.

6 yaşında Gaziantep GAP Görme Engelliler Okulu'na başladığını anlatan Yıldırım, "Küçük bir çocuk olarak ailemden ayrılmak çok zordu. Okula alışmam için ailemin üç gün sonra beni bırakıp ayrılması gerekti. Babam da markete gittiğini söyledi ve marketten geri gelmedi" diyerek yaşadıklarını anlattı. Ailesini ara tatillerde görmeye gittiğini söyleyen Yıldırım, bu düzene alıştığını belirtirken izleyicileri duygulandırdı.

Bahar Yıldırım, ailesinden uzakta başarıyla sürdürdüğü eğitim hayatını üniversite yıllarına da yansıttı. Yıldırım, yaşadığı zorluklara rağmen Dicle Üniversitesi Tarih Bölümü'nü ikinci olarak tamamladığını ifade etti.

Pozitif enerjisiyle Kim Milyoner Olmak İster sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun da övgüsünü alan Yıldırım, çalıştığı vakıf üniversitesinde "Engelsiz" bir birim ortaya çıkardığını söyledi.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Bahar Yıldırım neler anlattı?

CANLI YAYIN