Kim Milyoner Olmak İster’de “Richard Feynman” sorusu! 60 Bin TL’yi kazandı mı?

GİRİŞ TARİHİ:  09.05.2021, 22:12 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Mayıs 2021 Pazar, 23:05
Kim Milyoner Olmak İster’de “Richard Feynman” sorusu! 60 Bin TL’yi kazandı mı?

Kim Milyoner Olmak İster’in son bölümünde iyi bir performans gösteren genç yarışmacı Bahar Yıldırım, ünlü fizikçi Richard Feynman ile ilgili soruda zorlandı.

Kim Milyoner Olmak İster'de 60 Bin TL heyecanı yaşandı. Yarışmanın son bölümünde soruları cevaplayarak hedefine ulaşmaya çalışan Bahar Yıldırım 60.000 TL'ye ulaşıp ulaşmadığı merak konusu oldu.

Pazar akşamları atv ekranlarına damga vuran efsane bilgi yarışması Milyoner, yeni bölümüyle de heyecana sahne oldu. Bahar Yıldırım, Richard Feynman ile ilgili soruda mantık yürüterek doğru yanıta ulaşmaya çalıştı.

"Richie sorusu" 60.000 TL kazandırdı mı?

Kim Milyoner Olmak İster'de, Richard Feynman sorusuyla 60 Bin TL kazanmaya çok yaklaşan Yıldırım hedefine ulaşabildi mi?

İşte ekranların sevilen yarışmasında sorulan o soru:

1979'da "Omni" adlı popüler bilim dergisinin "dünyanın en zeki insanı" seçtiği Richard Feynman için kim "Bizim Richie? Dünyanın en zeki insanı? Tanrı yardımcımız olsun!" demiştir?

A) İlkokul öğretmeni

B) Eski Eşi

C) Annesi

D) Kaynanası

Doğru Cevap: Annesi

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde sorulan Richard Feynman sorusunun cevabı "annesi" oldu. Dünyaca ünlü fizikçi ve bilim adamı Richard Feynman'ın annesi Lucille Philips, oğlu Richie'nin "dünyanın en zeki insanı" seçilmesi üzerine verdiği cevapla herkesi güldürmüştü.

Ekranların sevilen yarışma programı, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla atv ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Siz de Milyoner yarışmacısı olmak için atv.com.tr üzerinden başvurunuzu hemen yapabilirsiniz.

Bahar Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster 9 mayıs yayınında ne kadar kazandı

CANLI YAYIN