Maraşlı Mahur’u kurtarabilecek mi? Maraşlı 17. Bölümü ile heyecan yarattı

GİRİŞ TARİHİ:  10.05.2021, 21:18 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Mayıs 2021 Pazartesi, 21:19
Maraşlı Mahur’u kurtarabilecek mi? Maraşlı 17. Bölümü ile heyecan yarattı

Hilal ve Necati arasındaki konuşmalar Mahur ile Maraşlı’yı nasıl etkileyecek? Necati ve Mahur ölecek mi? Maraşlı Mahur’u kurtarabilecek mi?

Maraşlı 17. Bölüm Fragmanı ile birlikte merakla beklenen sahne büyük ilgi gördü. Maraşlı 17. Bölümü ile 10 Mayıs Pazartesi akşamına damga vurdu. Necati'nin Mahur'u zehirlemesi Maraşlı'yı çileden çıkarırken Hilal'in profesyonel davranışları da Maraşlı'yı kızdırdı.

Mahur Maraşlı sayesinde kurtulmayı bekliyor

Maraşlı, telaş içinde Mahur'un hayata tutunmasını sağlamaya çalıştı. Mahur'un yaşadığını fark eden Maraşlı, Hilal ile Necati'nin tartışmasına dahil oldu. Hilal ise bu sırada kendisine üstten bir tavırla konuşan Necati'ye silah doğrulttu. Hilal ve Necati'nin geri adım atmaya niyeti yoktu. Necati, Mehmet İnce'nin nerede olduğunu öğrenmeye çalışırken Hilal ise bu bilgiyi korumak için her yolu denedi. Maraşlı'nın amacıysa Mahur'u kurtarmaktı.

İkilinin konuşması sırasında Necati'ye saldıran Maraşlı, Mahur'u kurtarmak için gerekli olan panzehrin yerini söylemesi için uğraştı. Necati ise hala istediğini alma peşindeydi. Maraşlı Mehmet İnce hakkındaki bilgileri vermeye kalkışınca Hilal'in tepkisi sert oldu. Hilal, sevdiklerinden kolay vazgeçmeyeceğini anlatan Maraşlı'yı umursamadı.

"Bu bir aşk filmi değil!" Maraşlı yeni bölümde sert sözler

"Bizim önceliğiniz sevdiklerimiz değil. Bu da bir aşk filmi değil" diyen Hilal, Maraşlı'nın Necati'ye bilgi vereceğini düşünerek Necati'yi vurdu. Maraşlı'nın sinirlenmesi üzerine sözlerini sürdüren Hilal, Mehmet İnce ile bilginin sızması durumunda kendilerinin de öleceğini söyledi.

Necati'yi vurarak Maraşlı'nın, Mahur'a verilen panzehirle ilgili bilgi almasını zorlaştıran Hilal, Necati yerde yatarken aracıyla birlikte olay yerinden uzaklaştı.

Maraşlı 17 Bölüm ile atv ekranlarında izleyicisiyle buluşurken sosyal medyada da çok konuşuluyor. Maraşlı Twitter kullanıcılarının büyük ilgisini çekiyor. Twitter'da #SırlarınıFedaEt hashtagi ile yazılanlar diziye olan ilgiyi kanıtladı.

Maraşlı 17. Bölüme damga vuran o sahneyi izleyebilirsiniz.

CANLI YAYIN