Maraşlı’da 17. Bölüm Heyecanı! Maraşlı, Mehmet İnce ile ilgili sırrı Necati’ye verecek mi?

GİRİŞ TARİHİ:  10.05.2021, 21:29
Maraşlı’da 17. Bölüm Heyecanı! Maraşlı, Mehmet İnce ile ilgili sırrı Necati’ye verecek mi?

Maraşlı yeni bölümü ile birbirinden ilginç diyaloglara sahne oldu. Maraşlı, Necati’nin kendisinden istediği sırrı verecek mi?

atv ekranlarında Pazartesi akşamına damga vuran Maraşlı'nın 17. Bölümü de heyecan dolu sahnelerle izleyiciyle buluştu. 10 Mayıs Maraşlı 17. Bölümü ile Necati hedeflerine ulaşabilecek mi?

Maraşlı 17. Bölümü ile atv ekranlarında fırtına gibi esti. Sosyal medyada da gündem olan dizinin 17. Bölümü, büyük beğeni topladı. Yayınlanan bölümde, Maraşlı'dan Mehmet İnce'nin yerini öğrenmek isteyen Necati hedefine ulaşamadı.

"Mahur öldü, ben yaşasam ne olur?"

Mahur'un baygın halde olmasını fırsat bilen Necati, Maraşlı'yı tekrar zorladı. Mehmet İnce'nin yerini söylemesi durumunda panzehri vereceğini söyleyen Necati, Maraşlı'yı ikna etti. "Mahur ölmüş, ben yaşasam ne olur" diyerek duygusal bir ruh haliyle hareket eden Maraşlı, Necati'nin istediği bilgiyi vermeye hazırdı.

Mehmet İnce ile ilgili sırrı Necati'ye söylemek için hazırlanan Maraşlı son anda Mahur'un hareket ettiğini fark etti. Mahur'un ayılması, Maraşlı'nın Necati'ye bu özel sırrı vermekten de kurtardı. Necati ise kardeşinin "zamansız" ayılmasından dolayı mutlu olmadı.

Maraşlı 17. Bölüm'de heyecan hiç hız kesmezken birçok sahne merak uyandırdı. Dizinin son bölümü Maraşlı ve Mahur açısından oldukça duygusal geçti.

Mahur uyandı. Sahneyi izlemek için tıklayın.

CANLI YAYIN