Maraşlı’da duygu dolu anlar! Mahur ile Maraşlı ayrıldı mı?

GİRİŞ TARİHİ:  11.05.2021, 00:21
Maraşlı’da duygu dolu anlar! Mahur ile Maraşlı ayrıldı mı?

Maraşlı son bölüm Mahur ve Maraşlı’nın ayrılığına mı sahne oldu? Maraşlı dizisinin beklenen sahnesinde neler yaşandı?

Maraşlı son bölümündeki sahneyle ekran başındakileri ağlattı. atv ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı'da Mahur ile Maraşlı'nın konuşması duygu dolu anlar yaşattı.

Maraşlı 17. Bölüm final sahnesiyle izleyicilerden tam not aldı. Necati'nin Mahur'a anlattıkları Maraşlı ve Mahur arasındaki ilişkiyi bambaşka bir boyuta taşıdı. Kardeşine, Maraşlı'nın istihbaratçı olduğunu söyleyen Necati ikili arasındaki ipleri gerdi.

Mahur, Maraşlı'nın istihbaratçı olduğunu öğreniyor

Bölümün son sahnesinde bir araya gelen Mahur ile Maraşlı arasında duygusal bir konuşma geçti. Yalansız dolansız bir adama baktığını zannettiğini söyleyen Mahur, Maraşlı'nın istihbaratçı olduğunu öğrendiğini açıkladı.

İkilinin birbirine bakışı yürekleri burksa da Mahur'un sözleri Maraşlı'nın gözyaşlarını akıttı. "Her şey yalanmış. İlişki için herkesi karşıma aldım" diyen Mahur, oldukça kararlı göründü.

Necati'nin anlattıkları ve gösterdiği fotoğraf nedeniyle Maraşlı'nın istihbaratçı olduğunu anlayan Mahur'un söyledikleri Maraşlı 17. Bölüme damgasını vurdu.

Mahur'un söyledikleri karşısında üzülen ve sessiz kalan Maraşlı'nın ilerleyen bölümlerde nasıl karşılık vereceği merak ediliyor.

Maraşlı ve Mahur arasındaki duygusal sahneyi izlemek için tıklayın.

CANLI YAYIN