Maraşlı’da heyecan dolu aksiyon sahnesi! Savaş’ın yeni düşmanı Necati mi?

GİRİŞ TARİHİ:  10.05.2021, 22:28
Maraşlı’da heyecan dolu aksiyon sahnesi! Savaş’ın yeni düşmanı Necati mi?

Maraşlı 17. Bölümü ile duygusal sahnelerinin yanında aksiyon sahneleriyle de dikkat çekti. Dizinin yeni bölümünde Savaş’ın siniri Necati’ye de sıçradı.


İlhan'ın verdiği bilginin peşine düşerek babası Ömer'in gerçek katilini arayan Savaş, ağabeyi Necati'nin katil olup olmadığı noktasında kararsızlığını koruyor. Necati'nin babasını öldürmüş olma ihtimaline dahi sinirlenen Savaş, Necati'ye pusu kurdu.

Nevzat'ı Necati'nin sakladığı yerden kurtaran Maraşlı, Mahur ve Necati'yi de alarak bulundukları evden uzaklaşmak istedi. Savaş ise onlara bir sürpriz hazırlığındaydı. Hainin kendilerine çok yakın olduğunu söyleyen Savaş, Mahur ile Maraşlı'nın da olduğu aracın yolunu kesti.

Çatışmayı Savaş mı başlattı?

Nevzat ve Maraşlı sayesinde Savaş planlarına ulaşamadı. Mahur korku dolu gözlerle yaşananları takip ederken çatışmayı Savaş'ın başlattığını düşündü.

Nevzat, "Öldürmeye sıktılar" derken, Maraşlı da nasıl bulunduklarından çok, kendilerine silah doğrultan kişilerin neden oradan olduğunu sorguladı. Savaş ise her şeyin değişmesinin sebebini öz ağabeyi olarak gördü.

Maraşlı 17. Bölümü'nde yayınlanan sahne heyecan dolu anlarla izleyiciyle buluştu. Maraşlı izleyicilerinin beğeniyle takip ettiği sahne şimdi atv.com.tr'de.

Maraşlı'daki çatışma sahnesini izlemek için tıklayın.

CANLI YAYIN