11 Mayıs Esra Erol stüdyolarında romantik anlar! Arif’ten Muteber’e evlenme teklifi

GİRİŞ TARİHİ:  11.05.2021, 18:47 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Mayıs 2021 Salı, 20:13
11 Mayıs Esra Erol stüdyolarında romantik anlar! Arif’ten Muteber’e evlenme teklifi

Bir süredir gündemde yer alan "Esra Erol’da Arif ile Muteber’in nikahı kıyılacak mı" soruları cevap buluyor. Esra Erol Muteber ile Arif’in kavuşmasına aracılık etti. Muteber’in babası Ali Amca’nın izin vermesiyle Arif, Muteber’e evlilik teklif etti.

Bir süredir kızı Muteber ve damat adayı Arif ile sorun yaşayan Ali Amca yumuşadı. Gençlerin mutluluğu için bir adım atan Ali Amca, Esra Erol ile yaptığı konuşmada da kızının mutluluğunu istediğini söyledi.

Esra Erol, Muteber ve Arif'in nikahı için bayram öncesine izin alınamadığını duyurdu. Nikah için çok uğraştığını söyleyen Esra Erol, kısıtlamalar nedeniyle imzanın bayram sonrasına kaldığını açıkladı.

Esra Erol'da romantik evlenme teklifi

Arif'in Muteber'e evlilik teklif etmediğini öğrenen Esra Erol, teklifin yapılmasını istedi. Ali Amca teklifi stüdyonun dışından takip ederken atv ekranlarında duygusal anlar yaşandı.

Arif'in romantik evlenme teklifine "evet" yanıtını veren Muteber, oldukça heyecanlı göründü. Arif – Muteber çifti ilk danslarını Esra Erol'da stüdyosunda ederek mutluluklarını atv izleyicileriyle paylaştı.

Genç çift, Esra Erol'dan sözünü aldıkları resmi nikah için bir hafta daha bekleyecek.

Arif'in Muteber'e evlilik teklif ettiği romantik anları izlemek için tıklayın.

CANLI YAYIN