İlyas, Hızır Çakırbeyli’yi kızdırdı! EDHO 194. Bölüm’de Çakırbeyli Ailesi bir arada!

GİRİŞ TARİHİ:  11.05.2021, 21:36
İlyas, Hızır Çakırbeyli’yi kızdırdı! EDHO 194. Bölüm’de Çakırbeyli Ailesi bir arada!

194. Bölümü ile ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Çakırbeyli ailesinin bireyleri arasında sert konuşmalara sahne oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194. Bölüm İlyas Reis ile Hızır Reis arasında gerginliğe sahne oldu. EDHO 193. Bölüm'de Ömür'ün sözleri üzerine kendisine kafa atan Haşmet Façalı'nın ölümünü isteyen İlyas, Hızır Çakırbeyli'yi kızdırdı.

"Hedefte sen varsın İlyas"

İlyas ve Alpaslan'ı uyaran Hızır Çakırbeyli'nin İlyas'a yönelik sözleri dikkat çekti. "Hedefte sen varsın İlyas. Bugün iki araba sana sıktı. Yarın 10 araba olur" dedi.

Masada Haşmet Façalı'nın ölümü için oy kullanacağını söyleyen aile üyelerine sinirlenen Hızır Reis, "Bütün düşmanlar bitti. Akrabalar için çöp çekmeye mi başladınız" diyerek sözlerini sürdürdü.

İlyas ve Alpaslan tavırlarıyla Hızır Çakırbeyli'yi kızdırırken, Hızır Ali de onlara katıldı. İlyas, yeğeninin desteği üzerine mutlu olurken Hızır Reis bu tavırdan hoşlanmadı. Enişte de Haşmet'i öldürmek için hevesli olunca Hızır Reis iyice sinirlendi.

EDHO'da Ciğerim Sezai'nin hainliği ortaya çıktı!

Çakırbeyli Ailesi'nin bir diğer önemli gündemi ise Ciğerim Sezai'nin hain çıkmasıydı. Emine, Ciğerim Sezai'ye güvenen İdris'i ayaklarından vurdu. İlyas ve Alpaslan, bu planın kendisinden habersiz yapılmasına sinirlenen Hızır Reis'e karşı birlik oldu.

EDHO 194. Bölüm'de, Hızır Çakırbeyli ile aile bireyleri arasında geçen gergin sohbeti izlemek için tıklayın.

CANLI YAYIN