Necati, Maraşlı’dan yardım istedi! Maraşlı 18. Bölüm ile alkış topladı!

GİRİŞ TARİHİ:  17.05.2021, 23:14 GÜNCELLEME TARİHİ:  17 Mayıs 2021 Pazartesi, 23:27
Necati, Maraşlı’dan yardım istedi! Maraşlı 18. Bölüm ile alkış topladı!

18. Bölüm ile atv ekranlarına gelen Maraşlı, izleyenleri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde, Maraşlı ile Necati arasında bir iş birliği olacak mı sorusu gündeme geldi. Necati, Maraşlı’ya “Kızına yapılan saldırıyı ben düzenledim” dedi.

Maraşlı 18. Bölüm, birbirinden özel sahneleriyle büyük alkış aldı. Başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz'un paylaştığı atv ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı'da Necati, Celal'den yardım istedi. Savaş'ın elinden Suat'ın yardımıyla kurtulan Necati, Aziz ve İlhan'ı kurtarmak için Maraşlı ile iş birliğine gitti.

Necati'nin iş birliğine inanmayan Maraşlı ise bunun yeni bir oyun olduğunu düşündü. Necati ise ısrarcı tavrını sürdürerek Maraşlı'yı ikna etmeye çalıştı. Maraşlı, her şeyin sorumlusu olduğunu düşündüğü Necati'nin söylediklerini inandırıcı bulmadı.

Necati, Maraşlı'yı etkilemek için DNA kozunu oynadı

Türel ailesinin gerçek bir ferdi olduğunu öğrenen Necati ise çaresiz bir şekilde yardım istedi. Aziz Türel'in kendisi için yaptırdığı DNA testinin sonucunu gösteren Necati, Aziz'in oğlu olduğunu söyledi. DNA testinin sonucunu gören Maraşlı büyük şaşkınlık yaşadı.

Her şey için üzgün olduğunu söyleyen Necati'nin sözleri dikkat çekti. Maraşlı'ya kızının vurulduğu saldırının planlayıcısı olduğunu itiraf eden Necati büyük tepkiyle karşılaştı. "Artık aynı saftayız" diyen Necati'ye Maraşlı'nın cevabı sert oldu. Necati ile hiçbir zaman aynı safta olmadıklarını söyleyen Maraşlı, "Her şeyin hesabını vereceksin" dedi.

Maraşlı 18. Bölümü ile büyük beğeni toplarken Twitter'da da #ZamanlaAnlarsın etiketi üzerinden çok sayıda yorum yapıldı.

Maraşlı son bölüm dikkat çeken Maraşlı ile Necati sahnesi için tıklayın.

CANLI YAYIN