Barış Manço’nun Erkin Koray için söylediği sözler Kim Milyoner Olmak İster’de!

GİRİŞ TARİHİ:  23.05.2021, 22:59
Barış Manço’nun Erkin Koray için söylediği sözler Kim Milyoner Olmak İster’de!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Sitare Gebeş, atv ekranlarında başarılı bir yarışma çıkardı. Barış Manço sorusu, Sitare Gebeş’e 30 Bin TL kazandırdı mı?

Kim Milyoner Olmak İster'in 23 Mayıs'ta yayınlanan bölümüne yaşam öyküsüyle damga vuran Sitare Gebeş, başarılı performansıyla da alkış aldı. Zorlu bir hayat mücadelesinin ardından oğlu Tuğra'yı kaybeden acılı anne, 30 Bin TL'lik soruyu gördü.

Anlattıklarıyla Kenan İmirzalıoğlu'nu ve atv izleyicilerini duygulandıran Gebeş, sorunun cevabına mantık kurarak ulaşmaya çalıştı. Atatürk Üniversitesi mezunu Sitare Gebeş 30 Bin TL kazandı mı?

Milyoner'de usta sanatçılar anıldı! Barış Manço…

İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Sitare Gebeş'i uzun süre düşündüren Erkin Koray sorusu:

"Uzun saçın cefasını Erkin sefasını ben sürdüm" diyen kimdir?

a) Cem Karaca

b) Barış Manço

c) Cahit Berkay

d) Mazhar Alanson

Doğru Cevap: Barış Manço

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Sitare Gebeş'e 30 Bin TL kazandırabilecek sorunun yanıtı Barış Manço'ydu. Barış Manço Erkin Koray'ı kastederek "Uzun saçın cefasını Erkin sefasını ben sürdüm" sözlerini kullanmıştı.

Birbirinden ilginç sorularıyla her hafta gündem olan Kim Milyoner Olmak İster her Pazar, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla evinize geliyor. Milyoner'in en özel anları atv.com.tr'de izleyicisiyle buluşuyor.

CANLI YAYIN