Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 27 Mayıs'ta yayınlanan bölümü kan donduran cinayetlerle gündem oldu. 9 gün önce Kayseri'nin Erkilet ilçesinde ortadan kaybolan Mehmet Turhan ve boşandığı eşi Firdevs Öztürk'ten haber alınamazken Mehmet Turhan'ın cezaevinde kaldığı dönemde yazdığı mektuptaki iddialar dikkat çekti.
Mektupta, aile içi cinayetlerle ilgili zaman aşımı olmadığını söyleyen Mehmet Turhan'ın hangi konuyu işaret ettiği merak konusu oldu. Anne ve babasının nerede olduğunu bulmak isteyen Yusuf Turhan ise kayıp olayından amca Yusuf Turan'ı sorumlu tutuyor.
Yeğen Yusuf Turan, aynı isimdeki amcasını olaydan sorumlu tutarken anlattığı detaylar Müge Anlı'yı ve stüdyodaki seyircileri şoke etti. Babasının cezaevine girme sebebinin işlediği cinayetler olduğunu ifade eden Turan, "Amcamla birlikte işledikleri birkaç cinayet var. Havva isimli halamı öldürüp cesedini ırmağa attıkları söyleniyor ama bunun cezasını yatmadılar. Halamın öldüğü kesin değil, yurt dışına kaçmış da olabilir" sözlerini kullandı.
Baba Mehmet Turhan ile amca Yusuf Turan'ın peynir işine girdiklerini ve bu işte büyüdüklerini anlatan Turan babası ile amcasının, o dönemde rekabet ettikleri peynirciyi de öldürdüğünü söyledi. Turan, "Babam peynirciyi öldürdükten sonra arabasını da yakmış" dedi.
Kayıp Mehmet Turhan'ın çarpıcı geçmişiyle ilgili detaylar bununla da sınırlı kalmadı. Babasının evde 50 kilogram uyuşturucu sakladığını belirten Turhan, Nafiz isimli bir kişinin uyuşturucuyu evden çaldığını söyledi. Bu olaydan sonra babası Mehmet Turhan'ın Nafiz isimli kişiyi öldürdüğünü ifade eden Turhan, "Babam Nafiz'i öldürdükten sonra Nafiz'in evine gitmiş. Orada da Nafiz'in evinde kalan yabancı uyruklu bir kadının kolunu satırla koparmış. Bunun cezasını babam yatmamış" diye konuştu.
Atv ekranlarında Müge Anlı canlı yayınına bağlanan amca Yusuf Turhan ise yeğeninin iddialarını reddetti. Kız kardeşini öldürmediğini söyleyen amca Turhan, "Yeğenim masal anlatıyor, bana iftira atıyor. Müge Anlı yayınına gitmesi için cebine parayı bile ben koydum. Kız kardeşimi niye öldüreyim? Nerede olduğunu bilmiyorum, yurt dışına çıktığı konuşuluyor" sözleriyle kendisini savundu.
Öldürülen peynirci olayıyla bağlantısı olmadığını öne süren Turhan, bu olayla ilgili 8 buçuk yıl hapis yattığını ancak cinayet işlemediğini söyledi.
Amca ile yeğen arasında zaman zaman yükselen gerilimin sonunda neler olacağı merak ediliyor. Müge Anlı yayınındaki birbirinden ilginç gelişmeleri özel video sayfasından takip edebilirsiniz.