39 gündür kayıp olan Fatma Öz ile ilgili gelişmeler araştırılmaya devam ediyor. 45 yaşındaki iki çocuk annesi kadının akıbeti Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınında konuşuluyor. Fatma Öz'ün evli sevgilisi Bahri Maraşlı'nın intihar girişiminde bulunması da konunun sıcaklığını yükseltti. Müge Anlı ekibine konuşan Bahri Maraşlı'nın arkadaşı Sercan Yıldırım'ın verdiği detaylar ise konuya farklı bir boyut kazandırdı.
atv mikrofonlarına konuşan Sercan Yıldırım, üç erkekle birlikte Gürün'de aynı evde kaldıklarını ve Fatma Öz'ün dört ay boyunca kendilerinin ev arkadaşı olduğunu söyledi. Maraşlı'nın sevgilisini görmek için her gün eve geldiğini ifade eden Yıldırım, "Fatoş Abla (Fatma Öz) Bahri Ağabey'den vazgeçecek bir insan değildi. Bahri beni bıraksa bile ben onu bırakamam diyordu" dediğini belirtti.
Öz'ün kaybını Tuhaf karşıladığını dile getiren Yıldırım, bu ev arkadaşlığını herkesten gizlediklerini anlattı. Müge Anlı ise yaşananlardan şüphe duyduğunu ifade etti. "Bir kadının Gürün'de üç erkekle birlikte yaşamasını tuhaf buluyorum" sözlerini kullandı. Müge Anlı, "Bu Friends dizisi ya da üniversiteli gençlerin kaldığı bir ev değil. Bu durum bana mantıklı gelmiyor" dedi.
Fatma Öz'ün eski eşi Ömer Bey de Müge Anlı canlı yayınına katıldı. Eski eşinin hayatta olduğunu düşünmediğini söyleyen Ömer Bey, "Bahri beni işaret ediyor ama ben bu işi yapacak olsam Bahri'yi vururdum. Kızım hamile. Fatoş'un kızına olan düşkünlüğünü herkes bilir, eğer hamile kızını aramıyorsa bu işte farklı bir iş var demektir" diye konuştu.
Kayıp Fatma Öz ile ilgili tüm detaylar atv ekranlarında konuşulmaya devam edecek. Kayıp kadın bulunabilecek mi? Konuyla ilgili tüm detaylar için Müge Anlı özel video sayfasını inceleyebilirsiniz.