Müjgan’ın ardından dökülen gözyaşları! Bir Zamanlar Çukurova 98. Bölüm nefes kesti!

GİRİŞ TARİHİ:  28.05.2021, 10:20
Müjgan’ın ardından dökülen gözyaşları! Bir Zamanlar Çukurova 98. Bölüm nefes kesti!

Bir Zamanlar Çukurova son bölümü ile yine nefes kesti. 98. Bölümü beğeniyle izlenen dizide Müjgan’ın ölümü gözyaşlarını beraberinde getirdi. Bir Zamanlar Çukurova full izle atv

Merakla beklenen Bir Zamalar Çukurova 98. Bölüm, muhteşem bir bölümle atv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Sevilen dizinin son bölümünde heyecan hız kesmedi. Çukurova'ya, Müjgan'ın ölümü damga vurdu.

Fikret, Müjgan'ın ölümünden sonra kendini suçluyor

Bir Zamanlar Çukurova, Müjgan'ın ölümüyle ağlattı. Adana - İstanbul uçağının düşmesiyle yaşamını yitiren Müjgan, geride annesiz ve babasız bir bebek bıraktı. Kerem Ali, babasından sonra annesini de kaybetti. Müjgan'ın ölümünün ardından Fekeli Ailesi ve Fikret zor anlar yaşadı. Ali Rahmet, Lütfiye ve Fikret'in gözyaşları dinmedi. Müjgan'ın ölümünün ardından kendini suçlayan Fikret, "Aşkı değil intikamı seçtim" dedi. Fikret, küçük Kerem Ali'yi kucağına alarak ondan da özür diledi.

Müjgan'ın ölümü Çukurova'ya ateş düşürürken Züleyha ile Demir arasında yaşananlar da dikkat çekiciydi. Demir'den kaçarak Kıbrıs'a giden gemiye binen Züleyha'nın dönüşü de olaylı oldu. Konağa döndükten sonra evde Ümit'i gören Züleyha oldukça sinirlendi. Ümit'in söyledikleri Züleyha'yı daha da kızdırırken Demir, Ümit'i evden kovdu. Ümit'in konağa nasıl girdiğini sorgulayan Demir, Gaffur'a çıkıştı.

"Züleyha'nın beni sevmesini yıllarca bekledim"

Züleyha'nın boşanma talebinin ardından daha da hırçınlaşan Demir, hem Ümit'i hem de kendisini öldürmek istedi. Ümit, Demir'in pişman olarak kendisine döndüğünü düşünse de kısa sürede büyük aşkının niyetini anladı. Demir silahı önce Ümit'e doğrulttu ve kısa bir konuşma yaptı. Züleyha ise kapıyı dinleyerek konuşmalara şahit oldu. "Züleyha'nın beni sevmesini yıllarca bekledim" diyen Demir'e, yine Züleyha engel oldu. İkili gözyaşları içinde birbirlerine sarıldı.

Müjgan'ın uçak kazasında hayatını kaybetmesinden sonra Lütfiye, Demir ile Fikret'i barıştırmak istedi. Fikret'i Demir'in evine kadar getiren Lütfiye'nin bu çabası sonuçsuz kaldı. Demir'in sert tavrı hem Lütfiye'yi hem Fikret'i kızdırdı. Lütfiye, "Misafire gösterilmesi gereken asgari saygıyı göstermedin" diyerek Demir'e yönelik sert ifadeler kullandı.

Bir Zamanlar Çukurova 98. Bölüm muhteşem bir bölümle atv ekranlarında izleyiciyle buluştu. Bir Zamanlar Çukuorva 99. Bölüm nelere sahne olacak? Bir Zamanlar Çukurova 99. Bölüm fragmanı atv.com.tr'de olacak.

CANLI YAYIN