Milyoner’de yarışan 20 yaşındaki Ömer Faruk Morkoç herkese umut kaynağı oldu

GİRİŞ TARİHİ:  30.05.2021, 22:11 GÜNCELLEME TARİHİ:  30 Mayıs 2021 Pazar, 22:17
Milyoner’de yarışan 20 yaşındaki Ömer Faruk Morkoç herkese umut kaynağı oldu

Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı olarak katılan Ömer Faruk Morkoç hem hayat hikayesi hem de etkileyici yarışma performansıyla milyonları ekrana kilitledi. Milyoner’in 936. bölümünde hüzün ve umut bir aradaydı. Ömer Faruk Morkoç Milyoner’den ne kadar kazandı?

Ekran klasiği haline gelen Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde Kenan İmirzalıoğlu'nun karşısındaki yarışmacı koltuğuna 20 yaşında üniversite öğrencisi Ömer Faruk Morkoç oturdu. 2007 yılında geçirdiği talihsiz trafik kazası yüzünden yürüme engeli bulunan Ömer Faruk Morkoç yarışmayı 15.000 TL ödülle tamamladı.

7 yaşında geçirdiği kazadan sonra çocukluğunu kaybettiğini düşünen Morkoç, Aşikar isimli kitabından elde ettiği gelirle hayatını devam ettirdiğini belirtti. Malkoç hayat hikayesiyle izleyicileri derinden etkiledi. Ömer Faruk Malkoç, "Güneş sistemindeki, yüzey Sıcaklığı en yüksek olan gezegen hangisidir?" sorusunu bildi mi?

İlk iki barajı başarıyla geçen yarışmacı 8. soruda çift cevap jokerini de kullandı ancak doğru cevabı bulamadı. Ömer Faruk Morkoç bu soruda hangi şıkları seçti?

Güneş sistemindeki, yüzey Sıcaklığı en yüksek olan gezegen hangisidir?

A:Merkür

B:Venüs

C:Mars

D:Jüpüter

30.000 TL kazandıracak soruda ilk cevap hakkında Mars ikinci de ise Merkür diyen yarışmacı Venüs doğru cevabını bulamayınca 15.000 TL para ödülüyle yarışmayı tamamladı.

Ömer Faruk Morkoç'un cevabını görmek için tıklayın!

CANLI YAYIN