İzmirli piyangocu Bekir Acar şoke oldu! Esra Erol’a katılan Acar nelerle yüzleşti?

GİRİŞ TARİHİ:  07.06.2021, 17:22
İzmirli piyangocu Bekir Acar şoke oldu! Esra Erol’a katılan Acar nelerle yüzleşti?

Bekir Acar, dört yıllık sevgilisine nikah kıymak için katıldığı Esra Erol’da programında şaşkınlık yaşadı. Eski komşuları ve yakın tanıdıkları Bekir Acar için neler söyledi? Ayşe Karadağlı, Bekir Acar’la ilgili konuşacak mı?

Esra Erol'un deyimiyle ilahi adalet yine yerini buldu! Daha önce üç kere evlilik teklif ettiği, iki defa da nişanlandığı Ayşe Karadağlı'yla barışmak için atv stüdyolarının yolunu tutan Bekir Acar programda zor anlar yaşadı. İzmir'de Milli Piyango satarak geçimini sağladığını söyleyen Acar, birbiri ardına gelen telefonlarla şoke oldu. Esra Erol'da yaşanan ilginç anlar büyük ilgiyle izlendi.

Ayşe Karadağlı, Bekir Acar'dan yazlık istedi mi?

4 yıllık sevgilisiyle Esra Erol'da evlenmek istediğini dile getiren Bekir Acar, Ayşe Karadağlı'yı üzdüğü için çok pişman olduğunu ifade etti. Karadağlı'ya karşı dürüst olmadığını belirten Acar, "Buraya ona söylediğim yalanlardan dolayı pişman olup geldim. Ona ev, yazlık alacağım" dedi. Ev ve yazlık talebinin daha önce Ayşe Karadağlı'dan geldiğini açıklayan Acar, "Ayşe bunları kendi üzerine istemiyor. Kızı üzerine yapmamı istiyor" diye konuştu.

Sevgilisiyle birlikte yaşamayı çok istediğini belirten Acar, Ayşe Karadağlı'nın birlikte yaşamak istemediğini iddia etti. Acar, son iki yıldır piyango bileti satmadığını, Ayşe Karadağlı'yla kokoreççilik yaptığını söyledi.

Gelen telefonlar şaşkınlık yarattı!

Ayşe Karadağlı'ya seslenerek Esra Erol'da nikah kıymak isteyen Bekir Acar, gelen telefonlarla neye uğradığını şaşırdı. Eski komşuların iddialarına göre Acar, eski eşi Yasemin Hanım'a şiddet uygulamıştı. Programa bağlanan komşuların anlattıkları bununla da sınırlı kalmadı. Acar'ın kendisine Yaşar Baba diye hitap ettiğini söyleyen Esra Erol'da izleyicisi de benzer iddialarda bulundu. Yaşar Bey, "Bekir kendini orada rezil etme. Kadına ev verecekmişsin, yazlık verecekmişsin. Sen önce oğlun Yusuf'a sahip çık. Yurda attın çocuğu. Şimdi sokaklarda kalıyor" diyerek herkesi şaşırttı.

Bir başka komşunun iddiası da oldukça ciddiydi. Eski komşu, Bekir Acar'ın önceki eşi Yasemin Hanım'ı döverek sokağa attığını öne sürdü. Bekir Acar eski eşini dövdüğü iddialarını yalanlarken çocuğunun yurtta kaldığını doğruladı.

Üç çocuğu olan Bekir Acar'ın çocuklarına neden sahip çıkmadığıysa merak konusu oldu.

Esra Erol'da şaşkınlık yaratan Bekir Acar'ın isyanını izlemek için tıklayın.

CANLI YAYIN