Kadir ve Kamuran boşandı! 7 Haziran Esra Erol yayını izleyenleri ağlattı!

GİRİŞ TARİHİ:  07.06.2021, 18:09
Kadir ve Kamuran boşandı! 7 Haziran Esra Erol yayını izleyenleri ağlattı!

Esra Erol’da duygusal anlar! Türkiye’nin konuştuğu olayda Kadir ve Kamuran resmi olarak boşandı. Kamuran’ın babasıyla buluşması gözleri doldurdu.

Esra Erol'da Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu. 7 Haziran Esra Erol programı büyük ilgiyle izlenirken Kamuran'ın babasıyla buluşması duygusal anlar yaşattı. Kızı Kamuran için tüm ailesini karşısına alan Necip Bey, kızının kendisiyle gelmesini istedi. "Zaman her şeyin ilacıdır" diyen acılı baba kızını ikna etmek için dil döktü. Baba ile kızın sarıldığı anlar gözleri doldurdu.

Kamuran babasının evine gitmeyi kabul edecek mi?

Evladını yeniden kazanmak isteyen babanın söyledikleri alkış alırken Esra Erol da Necip Bey'e sarılmak istediğini söyledi. Kızının yaptıklarının savunulacak yanı olmadığını ifade eden baba, "Kadir'in kızımı hala sevdiğine inanıyorum. Bu süreçte Kadir çok iyi dayandı" dedi. Kadir Aldemir de eski kayınpederinin sözlerini gözyaşları içinde dinledi. Esra Erol, Kadir Aldemir'i de süreç boyunca gösterdiği tavırdan dolayı tebrik etti.

Kamuran ise babasını çok sevdiğini belirtirken diğer akrabalarından çekindiğini vurguladı. Necip Bey ise kızı uğruna herkesi karşısına aldığını ifade etti. Kamuran'ın kararı kesinlik kazanmazken Kadir ile ayrılığı da kesinleşti. Çift resmi olarak boşanırken iki çocuğun velayeti babaya verildi.

Bir şok da Kamuran'ın dünyaya gelen üçüncü çocuğuyla ilgili yaşandı. Programa katıldığı ilk günden bu yana bebeğin babasının Erkan Ertürk isimli bir kişi olduğunu öne süren Kamuran, bu ifadesinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Kamuran, çocuğunun babasının Uğur Karataş olduğunu söyleyerek şaşkınlık yarattı.

CANLI YAYIN