Televizyonda tektaş reklamı gördü, evlenme teklif etti! İlginç teklifin detayları 8 Haziran Müge Anlı yayınında!

GİRİŞ TARİHİ:  08.06.2021, 11:16
Televizyonda tektaş reklamı gördü, evlenme teklif etti! İlginç teklifin detayları 8 Haziran Müge Anlı yayınında!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Haziran yayını Kübra Kalır ile ailesinin buluşmasına sahne oldu. Maşallah’ın yanında ayrılan 18 yaşındaki genç kız neler anlattı?

Müge Anlı'nın bulduğu Kübra Kalır, ailesinin yanına döndü. 8 Haziran Müge Anlı ile Tatlı Sert sevindirici bir gelişmeyle başladı. İki çocuklu evli Maşallah'a güvenerek kimliğini dahi almadan evden kaçan Kübra, "Ailem iyi ki Müge Anlı'ya katıldı" dedi. Evden kaçtığı için çok pişman olduğunu dile getiren 18 yaşındaki kız, kaçtığı kişinin kendisine evlilik vaadinde bulunduğunu ifade etti.

Aile mutluluk gözyaşları döktü

Evlatlarıyla Müge Anlı stüdyosunda buluşan anne ve babanın mutluluğuysa görülmeye değerdi. Baba Yaşar Kalır, "Müge Anlı bize can parçamızı getirdi" derken, anne Aysun Kalır, "Müge Anlı evimizin üçüncü kızı. Allah ondan razı olsun" sözlerini kullandı.

Evden dondurma almak için çıkıp bir daha geri dönmeyen genç kızsa hala yaşadıklarının şaşkınlığını üzerinde taşıyordu. Kendisini beyaz gelinlik giydireceğim diyen Maşallah'ın evli olduğunu bilmediğini söyleyen Kübra, yaşadıklarından dolayı çok pişman olduğunu belirtti. Genç kız, "Evli olduğunu öğrendikten sonra hemen boşanacağını söyledi. Televizyonda tektaş yüzük reklamı görünce benimle evleneceğini söyledi. İlk defa evlenme teklifi aldım. Çok heyecanlandım" diye konuştu.

Müge Anlı genç kızlara mesaj verdi

Müge Anlı ise Kübra'nın kolay kandırılabilen bir kız olduğunu ve her genç kızın bu konuda dikkatli olması gerektiğini vurguladı. İlişkilerde dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Anlı, Kübra'nın pişmanlığına dikkat çekti.

Kübra'nın birlikte kaçtığı Maşallah'ın boşanma aşamasında olan eşi de Müge Anlı canlı yayınına bağlandı. Son dönemde eşiyle aralarının kötü olduğunu belirten iki çocuk annesi kadın, "Maşallah'ın bu ilk aldatması değil. Geçtiğimiz yıl da 21 yaşında bir genç kızla yakalamıştım. Bana dolmuşta tanıştıklarını söylemişti" dedi.

Kocasının kendisine ve çocuklarına hakaretler savurduğunu öne süren genç kadın, "Ondan ne bana koca olur ne de çocuklarıma baba olur" sözleriyle dikkat çekti.

CANLI YAYIN