Has Hatun ve Hülya sosyal medya yayınında neler söyledi? Esra Erol’u kızdıran sözler!

GİRİŞ TARİHİ:  10.06.2021, 18:27
Has Hatun ve Hülya sosyal medya yayınında neler söyledi? Esra Erol’u kızdıran sözler!

10 Haziran Esra Erol’da canlı yayınına Hülya ve Has Hatun’la ilgili detaylar damga vurdu. Beyhan Uludoğan ve Has Hatun hakkındaki iddialar doğru mu?

Esra Erol'da iki kız kardeş hakkındaki iddialar gündem olmaya devam ediyor. 10 Haziran tarihli programa, Has Hatun'un ablası Hülya canlı bağlandı. Has Hatun'un imam nikahlı eşi Beyhan Uludoğan'la ilgili iddialar da dikkat çekiciydi. Trabzon'un Of ilçesine bağlı İkidere köyüne yapılan bağlantıda, Uludoğan'ın akrabalarının anlattıkları şaşkınlık yarattı.

Has Hatun ve Beyhan köyde hırsızlık mı yaptı?

İkidere köyüne yapılan bağlantıda mikrofon uzatılan akrabalarsa Has Hatun ve Beyhan'ın birlikte hırsızlık yaptığı iddiasında bulundu. İmam nikahlı çiftin evlerine girerek eşyalarını çaldığını, evlerini talan ettiğini söyleyen akrabalar, "Beyhan'ın Has Hatun'la kurduğu ilişkiden sonra çok değiştiğini" öne sürdü.

Zaman zaman gergin bir havada geçen programda Esra Erol, iki kardeşin sosyal medyada yaptığı canlı yayına atıf yaptı. Erol, "Dün sosyal medyada yayın yaptınız. Orada neler söylediniz? Sizi yayına zorla çıkardığımızı söylemişsiniz. Siz buraya kendi isteğinizle gelmediniz mi?" diye konuştu.

Has Hatun konusuna karışmak istemediğini ifade eden Hülya, "Kardeşimin kapısı ayrı benim kapım ayrı. Ben onun hayatı hakkında konuşamam" ifadelerini kullandı. Kız kardeşi hakkındaki iddiaların oldukça ciddi olduğunu hatırlatan Esra Erol'a yüklenen Hülya stüdyodakileri şoke etti.

Esra Erol'un sinirlendiği anlar!

Esra Erol ise programa katılan kız kardeşlerin sosyal medya nedeniyle sürekli olumsuz bir duruma sürüklendiğini belirtti. Erol, "İşin içinde iddia olarak çocuk istismarı var, hırsızlık var, kuryelik var, uyuşturucu var, fuhuş var. Bunların hepsi çok tehlikeli suçlar. Sosyal Hizmetler çocuğu almış. Sizin davranışlarınız birer tercih haline gelmiş" dedi.

Esra Erol'da her gün birbirinden ilginç konularla gündem olurken Has Hatun, bir sonraki programa katılmak istediğini söyledi. Has Hatun, 11 Haziran Esra Erol'da programında kendini aklayacağını iddia etti.

CANLI YAYIN