Malhun Hatun, Osman Bey’e evlat müjdesi verdi.

GİRİŞ TARİHİ:  10.06.2021, 00:28
Malhun Hatun, Osman Bey’e evlat müjdesi verdi.

“Müjdeler olsun sana kayı beyi! Gayrı evlat hasretin bitecek”

'Kuruluş Osman'ın heyecanla takip edilen 62'nci bölümünde, Malhun Hatun'un Osman Bey'e verdiği evlat müjdesi finale damga vurdu ve sosyal medyada adeta bomba etkisi yaptı.

Malhun Hatun'un bey otağında yaptığı bazı değişiklikler Bala Hatun'un tepkisini çekti. Malhun Hatun'la konuşmak üzere çadırına giden Bala Hatun, tartışma ilerledikçe Malhun Hatun'un pek de iyi olmadığını fark etti. Malhun Hatun'un iyice kötüleşip sendelemesi ile telaşlanan Bala Hatun, şifacı hatunları çağırdı ve Söğüt'ten hekim istetti.

Beyleri ile yaptığı istişareyi henüz bitirmiş Osman Bey, Malhun Hatun'un rahatsızlandığı haberini alınca derhal Malhun Hatun'un çadırına gitti. Malhun Hatun'u yatağında istiharat ederken bulan Osman Bey, endişeyle nasılsın diye sorarken, aldığı "İyiyim Osman Bey! Endişe edecek bir şey yok" cevabıyla rahatladı.

Malhun Hatun ardından "Osman Bey! Sana verecek mühim bir haberim var" dedi ve ekledi: "Müjdeler olsun sana Kayı Beyi! Gayrı evlat hasretin bitecek! Karnımda Kayıların beyi, Ertuğrul Gazi oğlu Osman'ın evladını taşırım…" Osman Bey bu haberle sevinç ve gururu bir arada yaşadı.

Malhun Hatun'un evlat müjdesi 'Kuruluş Osman' izleyicilerini de sevince boğdu. Sosyal medyada çok konuşulan final sahnesinin ardından izleyiciler, "Kayı Obası'na veliaht geliyor" mesajlarıyla sevinçlerini dile getirdiler.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın 62'nci bölümü de seyirciden büyük ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

İzlemek için tıklayın

CANLI YAYIN