Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk ölü bulundu! Müge Anlı’da konuşulan olayda detaylar ne?

GİRİŞ TARİHİ:  10.06.2021, 09:38 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Haziran 2021 Perşembe, 10:08
Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk ölü bulundu! Müge Anlı’da konuşulan olayda detaylar ne?

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bir süredir gündem olan olayda Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk’ün cansız bedenlerine ulaşıldı. Yusuf Turhan’ın evinin yanına yaptırdığı tandırın içinde bulunan çiftin cenazeleri otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olayla ilgili Mehmet Turhan’ın kardeşi Yusuf Turhan, yengesi Necla Turhan ve yeğeni Bedirhan Turhan gözaltında.

Müge Anlı'nın gündeme getirdiği Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk'ün cansız bedenlerine ulaşıldı. Türkiye'nin konuştuğu olayda çiftin, Yusuf Turhan'ın evinin yanına yaptırdığı tandırın içinde gömülü bulundu. 19 Mayıs'tan bu yana kayıp olan çiftle ilgili iddialar kan dondurmuştu.

Yoğun aramalar sonuç verdi

Olayla ilgili daha önce gözaltına alınan Yusuf Turhan, Necla Turhan ve Bedirhan Turhan'ı gözaltına alan polis ekipleri, çelişkili ifadeleri de değerlendirerek araştırmayı genişletti. Uzun süre kadavra köpeklerinin de yer aldığı arama çalışmaları sonuç verdi. Turhan çiftinin cansız bedeni ortaya çıktı.

Müge Anlı canlı yayınında konuşulanları ve Whatsapp yazışmalarını delil olarak kullanan polis ekipleri, şüphelilerin sorgulamasına devam ediyor. Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk'ün cenazeleri, otopsileri yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mehmet Turhan seri cinayetler ile çok konuşulmuştu

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te uzun bir süredir gündem olan olay her yönüyle dikkat çekmişti. Kayseri'de yıllar boyunca işlenmiş seri cinayetlerin kahramanı olan Mehmet Turhan'ın cezaevinden çıktıktan sonra kardeşi Yusuf Turhan'la anlaşmazlıklar yaşadığı iddia edilmişti. İki kardeşin, 28 yıl önce de kız kardeşleri Havva'yı öldürdüğü öne sürülüyor.

Gözaltında amcasıyla aynı adı taşıyan çiftin oğulları Yusuf Turhan ise günlerce Müge Anlı'da gözyaşı dökmüştü. Yusuf Turhan'ın, "Ben annemi arıyorum. Babamı tanımıyorum bile. Bana 10 gün babalık yapmamıştır. Annemi de babam yaktı" diyerek Türkiye'yi duygulandırmıştı.

Konuyla ilgili detaylar 10 Haziran Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında değerlendirilecek.

CANLI YAYIN