Yılmadı, korkmadı ve yeni hayatını kazandı! Esra Erol’da Havva mutluluğu!

GİRİŞ TARİHİ:  11.06.2021, 17:57
Yılmadı, korkmadı ve yeni hayatını kazandı! Esra Erol’da Havva mutluluğu!

11 Haziran Esra Erol’da yayınında verilen mutlu haber ekran başındaki izleyicileri duygulandırdı. Eşinden boşanan Havva Balıkçı’nın yeni hayatı Sakarya’da başladı. Genç anne yeni evinin kapısını çocuklarıyla birlikte açtı.

Esra Erol'da bir kadının daha hayatı değişti. Esra Erol'a katılarak 1.5 ay önce eşinden boşanan Havva Balıkçı, çocuklarıyla birlikte yeni bir hayat kurdu. Esra Erol, Havva Balıkçı gibi kendi hayatını kurmaya kararlı kadınlara yardımcı olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

Havva Balıkçı mutluluk gözyaşı döktü

Kocası Ayhan Yılmaz'ın ihanetine uğrayan, ardından "çıngıraklı yılan" olarak tanımladığı kayınvalidesi tarafından çocukları gösterilmeyen Havva Balıkçı yeni hayatına ilk adımı attı. Esra Erol'da izleyicilerinin yardımlarıyla Sakarya'da kurulan ev, üç çocuğuyla birlikte yaşamaya karar veren Balıkçı'yı sevinç gözyaşlarına boğdu.

Nevşehir'deki hayatını geride bıraktığını ifade eden Balıkçı, "Sakarya'da yeni bir dönem başlıyor. Çocuklarımın her zaman arkasında olacağım. Siz olmasaydınız ben asla ayakta kalamazdım" diye konuştu. Kendisini cehennemde cennete geçmiş gibi hissettiğini belirten Balıkçı, kendisine yardım eden herkese çok teşekkür etti.

"Herkes ettiğini bulsun"

Geçmiş hayatından kimseye bir şey söylemek istemediğini söyleyen Havva Balıkçı, "Herkes ettiğini bulsun. Bundan sonra o düşünsün. Onun hayatı bitti. Benimki başladı" diyerek kendisine acı çektirenleri işaret etti.

Çocukların dertleri olmadan yaşayacağı bir eve yerleştirildiklerini belirten Esra Erol ise "Bu programın izleyicileri oldukça kimsenin sırtı yere gelmez" sözlerini kullandı.

Esra Erol'da birbirinden özel görüntüleriyle atv.com.tr'de.

CANLI YAYIN