Yusuf Turhan’dan itiraf geldi! Kayseri’de işlenen cinayetle ilgili son detaylar Müge Anlı’da!

GİRİŞ TARİHİ:  11.06.2021, 13:47
Yusuf Turhan’dan itiraf geldi! Kayseri’de işlenen cinayetle ilgili son detaylar Müge Anlı’da!

Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk’ün öldürülmesiyle ilgili itiraf geldi. Mehmet Turhan’ın öz kardeşi Yusuf Turhan, ağabeyi ve yengesini kabloyla boğarak öldürdüğünü söyledi. Müge Anlı atv ekranlarında konuyla ilgili detayları açıkladı.

Kayseri'nin Emmiler köyünde öldürüldükten sonra tandırın içine gömüldükleri belirlenen Mehmet Turhan – Firdevs Öztürk'ün cinayet şüphelisi Yusuf Turhan suçunu itiraf etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Türkiye'nin takip ettiği konu çözüme ulaştı. Ağabeyiyle arasında husumet olduğu bilinen Yusuf Turhan, Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk'ü önce eterle bayılttığını, ardından kabloyla boğduğunu söyledi.

Cinayeti tek başına işlediğini iddia eden Yusuf Turhan'ın oğlu ve eşi de ceza aldı. Turhan'ın oğlu Bedirhan Turhan babasıyla birlikte cezaevine konulurken eşi Necla Turhan ise ev hapsine çarptırıldı. Necla Turhan'a ayrıca yurt dışına çıkma yasağı konuldu.

Müge Anlı görgü tanığının ifadesini yayınladı!

Yusuf Turhan'ın cinayeti, cesetlerin bulunduğu bağ evinde işlemediği iddia edildi. Görgü tanığının ifadesine göre Bedirhan Turhan ve Yusuf Turhan'ın oturmadıkları bir evden battaniyeyle ağır bir şey çıkarttıklarını belirtti.

Bir süredir gündemden düşmeyen konuyla ilgili açıklamalar yapan Müge Anlı, "Keşke çift yaşasaydı ama en azından suçluların cezasını çekecek olması içimize su serpti" dedi.

Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk'ün acılı evladı Yusuf Turhan, Müge Anlı'ya teşekkür etti. Anne ve babasını ayrı yere gömdüklerini belirten Turhan, "Annemi babamın yanına gömemezdim. Babam da suçlu. Annemi onun yanına gömemezdim. Sizden Allah razı olsun, sayenizde annemin bir mezarı oldu" ifadelerini kullandı.

CANLI YAYIN