Hızır Çakırbeyli kartları yeniden dağıtıyor! EDHO 199. Bölüm ile sezon finali yapıyor!

GİRİŞ TARİHİ:  15.06.2021, 15:08
Hızır Çakırbeyli kartları yeniden dağıtıyor! EDHO 199. Bölüm ile sezon finali yapıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali yapıyor. EDHO 199. Bölüm ile nefesleri kesmeye geliyor. EDHO sezon finali 15 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de atv ve atv.com.tr’de!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199. Bölüm ile sezon finali yapıyor. atv ekranlarının sevilen dizisi EDHO sezon finali fragmanı beğeniyle izleniyor. Sosyal medyada sıkça paylaşılan EDHO 199. Bölüm fragmanı, heyecan dolu sahneleriyle dikkat çekti.

Hızır Çakırbeyli'nin Savaş için yaptığı yeni plan ne?

EDHO 199. Bölüm'de, Yaman Korkmaz, ailesiyle birlikte namlunun ucuna gelir. Hamdi Baba da Şahin Ağa'yı Savaş'ın elinden kurtardığı için büyük düşmanla karşı karşıya kalır. Savaş'a karşı masayı satmayan Yaman, Hızır Çakırbeyli için hayatını ortaya koymaya hazırdır. Kimsesiz Doğan'ın ölümü Çakırbeyli ailesini ve dostlarını yaralarken Savaş ve ekibinde zafer sarhoşluğuna sebep olur. Hızır Çakırbeyli ise deneyimiyle kartların yeniden dağıtılmasını sağlama amacındadır. Hızır Reis, bu uğurda kendi hayatını ortaya koyar Hızır Çakırbeyli'nin bu planında kilit isim ise Alpaslan Çakırbeyli'dir.

Alpaslan Çakırbeyli Savaş'ın mekanına girerken amcası Hızır Çakırbeyli'nin hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunun bilincindedir. Bunu bilen Alpaslan elinden geleni yapar. İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı, Rıdvan'ın oyuna dahil ettiği Savaş'ın yanına geçen Volkan ile Koray'ın peşindedir. Behzat Façalı ve Hızır Ali Çakırbeyli intikamlarına biraz daha yaklaşır.

atv ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz muhteşem sezon finaliyle izleyicisiyle buluşacak. EDHO 199. Bölüm 15 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de atv ve atv.com.tr'de olacak.

EDHO 199. Bölüm fragmanı izlemek için tıklayın.

CANLI YAYIN