Kenan İmirzalıoğlu'nu merakta bırakan Kim Milyoner Olmak İster sorusu

GİRİŞ TARİHİ:  15.06.2021, 10:45
Kenan İmirzalıoğlu'nu merakta bırakan Kim Milyoner Olmak İster sorusu

atv ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster'de 12. soru heyecanı yaşandı. Kenan İmirzalıoğlu, yarışmadaki 12. soruyu her zaman merak ettiğini dile getirdi. Başarılı yarışmacı Fatih Ayhan, kendisini milyoner yapabilecek soruyu açtırabildi mi?

Dünyanın en çok izlenen ve kazandıran yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, sadece sorulardan ibaret bir program değil. Büyük bir bilgi mühendisliğiyle hazırlanan Kim Milyoner Olmak İster için arka planda müthiş bir ekip emek veriyor. Yarışmada, 12 soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 1 Milyon TL. 938 bölümü yayınlanan yarışmada, şimdiye kadar 3 yarışmacı 12. Soruya kadar gelebildi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen Milyoner'in son bölümünde Fatih Ayhan adlı yarışmacı final sorusuna çok yaklaştı.

Milyoner olmasına ramak kalmıştı!

Fatih Ayhan, yaklaşık dört senedir Paris'te yaşıyor. Ailesini ziyaret etmek için İstanbul'a gelen Ayhan, Galatasaray Lisesinden mezun olduktan sonra üniversite sınavında Türkiye 19.'su olarak Boğaziçi Üniversitesi Elektrik - Elektronik Bölümünü kazandı. Yüksek lisansınıysa Mines ParisTech Endüstri Mühendisliğinde tamamladı. Halen operasyon stratejisi üzerine danışmanlık yapan bir firmada çalışıyor. Fatih Ayhan'ın hedefi yarışmada 125 bin TL değerindeki soruyu geçebilmekti. Hedefinin üstüne çıkan ve final sorusuna kadar yarışan Ayhan, 250 bin TL değerindeki 11. soruda çekilme kararı aldı. Eğer çekilmeyip doğru cevabı verseydi, 1 Milyon TL değerindeki son soruyu açtıran dördüncü yarışmacı olacaktı.

İşte İmirzalıoğlu'nun merak ettiği o soru!

Kim Milyoner Olmak İster'de ekrana gelen sorular ekran başındaki izleyiciler tarafından da arama motorlarında sorgulanıyor. atv'nin sevilen yarışma programı, Pazar akşamları ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara geliyor. 938. bölümde, yarışmacının 11. soruda çekilmesi, Kenan İmirzalıoğlu'nu da hayıflandırdı. Soruları önceden görmediğinin altını çizen İmirzalıoğlu, şimdiye kadar üç kişinin açtırabildiği milyonluk soruyu çok merak ettiğini söyledi.

İşte Kenan İmirzalıoğlu'nu merak ettiren konu!

Kim Milyoner Olmak İster'de hayalerinize adım atmak çok kolay. Dünyanın en çok kazandıran bilgi yarışmasında Kenan İmirzalıoğlu'nun karşısında yer almak için atv.com.tr'de yer alan başvuru formunu hemen doldurabilirsiniz.

CANLI YAYIN