Alp ile Neva’nın yolları kesişti! İkimizin Sırrı 1. Bölüm atv.com.tr’de

GİRİŞ TARİHİ:  09.08.2021, 19:05
Alp ile Neva’nın yolları kesişti! İkimizin Sırrı 1. Bölüm atv.com.tr’de

İkimizin Sırrı ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. atv’nin yeni dizisi İkimizin Sırrı başrollerde Leyla Feray ile Aras Aydın’ı buluşturdu.

atv'nin yeni dizisi İkimizin Sırrı ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın'ın paylaştığı dizinin birinci bölümü duygusal sahneleriyle dikkat çekti. Leyla Feray'ın canlandırdığı Neva Canpolat karakterinin kızı Hayal ile birlikte verdiği hayat mücadelesi ilgi çekti. Kızını büyütmek için her türlü zorluğa katlanan Neva, bir yandan da başta Korhan olmak üzere karanlık adamlarla mücadele etmek zorunda kalıyor. Aras Aydın'ın oynadığı Alp karakterinin Neva ile tanışmasının neler getireceği merak ediliyor.

Korhan'dan Neva'ya yakın takip var

İkimizin Sırrı 1. Bölüm'de Korhan, Neva'yı yakın takibe aldı. Neva'nın ölen kocası Sedat'ın kendisine ait 100 bin doları çaldığını söyleyen Korhan, anne ile kızının peşinden ayrılmadı. 48 saat içinde 100 bin doların kendisine getirilmesini isteyen Korhan, Neva ve Hayal'in yaşadığı eve zorla girmeye çalıştı. Adamlarıyla birlikte kapıyı zorlayan Korhan içeri girse de anne - kız kaçmayı başardı.

Yaşananların ardından bir restoranda işe girmek isteyen Neva, iş görüşmesine gitti. İş görüşmesinde daha önceden tanıdığı Kadim Şef ile görüşen Neva için işler ilk başta yolunda gitmedi. Kadim Şef, Neva'yı yanında çalıştırmak istemezken genç annenin ısrarcı tavrı onun işi kapmasını sağladı.

İş görüşmesi esnasında oyun oynamak için dışarı çıkan Hayal ise büyük bir tehlike atlattı. Bir araba Hayal'e vurmak üzereyken annesi kızını kucağına aldı. Araba son anda anne ile kıza çarpmadan dursa da Neva bayıldı. Hastaneye kaldırılan Neva, burada belki de hayatını değiştirecek kişiyle tanıştı. Neva ve Hayal'in atlattığı trafik kazasında arabayı kullanan Alp Karahun, genç kadınla ilk kez karşılaşmış oldu. Alp, Neva'nın dolandırıcı olduğunu düşündü ve eline bir miktar para sıkıştırdı.

Alp Karahun, Neva'nın patronu çıktı

İkilinin yollarının kesişmesi bununla sınırlı kalmadı. Neva'nın iş bulduğu yeni İtalyan restoranının sahibi Alp Karahun çıktı. Neva, Alp'e parayı geri vermek isterken genç iş adamının kafasındaki soru işaretleri devam etti. Kandırıldığını düşünen Alp, işin içinde bir oyun olabileceğinden şüphe etti.

Geçmişlerinden gelen sıkıntıları hala yanlarında taşıyan Alp ve Neva'nın neler yaşayacağı merak konusu oldu. Zengin bir iş adamı ile kızıyla hayata tutunma mücadelesi veren genç bir annenin karşılaşması İkimizin Sırrı dizisine neler katacak? Korhan, Alp'e tavır alacak mı? İkimizin Sırrı 2. Bölümü ile 15 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00'de atv'de olacak.

İkimizin Sırrı 2. Bölüm fragmanı atv.com.tr'de.

Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için İkimizin Sırrı 1. Bölüm atv.com.tr'de.

CANLI YAYIN