İkimizin Sırrı dizisinde Dolunay Soysert sürprizi! Başarılı oyuncunun ‘Buruk Acı’ yorumu dikkat çekti

GİRİŞ TARİHİ:  11.08.2021, 20:04
İkimizin Sırrı dizisinde Dolunay Soysert sürprizi! Başarılı oyuncunun ‘Buruk Acı’ yorumu dikkat çekti

“Dizi atv’de izlenir” sloganıyla en iyi yerli dizileri izleyiciyle buluşturan atv, İkimizin Sırrı dizisi ile bir kez daha çok konuşuldu. Dizinin ilk bölümü konusuyla dikkatleri üzerine çekerken Seylan Sorgun karakterini canlandıran Dolunay Soysert’in ‘Buruk Acı’ şarkısına getirdiği yorum oldukça beğenildi.

İlk bölümüyle atv ekranlarına gelen İkimizin Sırrı dizisi konusuyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Leyla Feray ve Aras Aydın'ın başrolleri paylaştığı dizide Seylan Sorgun isimli bir şarkıcıyı canlandıran Dolunay Soysert'in söylediği şarkı damga vurdu. Dizide 'Buruk Acı' isimli şarkıyı seslendiren başarılı oyuncu, şarkıya getirdiği yorumla alkış aldı.

Dolunay Soysert dizide, Aras Aydın'ın canlandırdığı Alp Karahun karakterinin annesi Seylan Sorgun'a hayat veriyor. Şarkıcı Seylan Sorgun, yaşadığı hayat nedeniyle oğlu Alp'e gereken ilgiyi gösteremiyor. Alp ise annesine istediği kadar yakın olamamanın verdiği acıyı zengin bir iş insanı olduktan sonra dahi içinde hissediyor.

Annesinin sesinden dinlediği şarkı, Alp'i küçüklüğüne götürdü. Alp Karahun'un çocukluğundan itibaren taşıdığı izlerin bir kısmı, dizinin izleyicisiyle paylaşıldı.

Alp'ten annesine duygulandıran soru

Genç ve yakışıklı iş adamının zorlu çocukluğu 'Buruk Acı' şarkısıyla birlikte duygusal anlar yaşattı. Annesinin alkolün etkisiyle yere yığıldığı bir geceyi hatırlayan Alp, bir kez daha o anlara döndü. Alp, yerde oturan annesini öperek uyandırsa da Seylan Sorgun yeniden uykuya daldı. Alp, annesinin yarım bıraktığı şişeleri lavaboya boşaltarak "Anne, sen neden başkalarının annesi gibi değilsin?" sorusunu sordu.

Dolunay Soysert'in muhteşem bir yorumla seslendirdiği şarkı izleyenlerin büyük ilgisiyle karşılaştı. İkimizin Sırrı, konusuyla olduğu kadar müzikleriyle de dikkat çekti.

İkimizin Sırrı 1. Bölümü ile izleyenlerden olumlu yorumlar topladı. Beğenilen dizinin 2. Bölümü, 15 Ağustos Pazar Akşamı saat 20.00'de atv'de yayınlanacak.

İşte sözleri Fatma Şennur Çelik'e, müziği ise Ali Teoman Alpay'a ait olan Buruk Acı şarkısının yüreklere dokunan sözleri;

Gurbet içimde bir ok, her şey bana yabancı

Hayat öyle bir han ki, acı içinde hancı

Sevmek korkulu rüya, yalnızlık büyük acı

Hangi kapıyı çalsam, karşımda buruk acı

*

Yıllar yılı gönlümde, bir gün sabah olmadı

Bu ne bitmez çileymiş, neden hâlâ dolmadı

Sevmek korkulu rüya, yalnızlık büyük acı

Hangi kapıyı çalsam, karşımda buruk acı

*

Ruhumda bir yara var, için için kanıyor

Kalbimde buruk acı, alev alev yanıyor

Sevmek korkulu rüya, yalnızlık büyük acı

Hangi kapıyı çalsam, karşımda buruk acı

CANLI YAYIN