Milyoner’de Justin Bieber’lı soru: ABD’de en çok nefret edilen adamlar listesi!

GİRİŞ TARİHİ:  08.10.2021, 21:58 GÜNCELLEME TARİHİ:  08 Ekim 2021 Cuma, 23:24
Milyoner’de Justin Bieber’lı soru: ABD’de en çok nefret edilen adamlar listesi!

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster’de 50 bin TL değerindeki soru yarışmacı Fatih Altan’ı zorladı. Altan, Justin Bieber ile ilgili soruya doğru cevap verdi mi?

atv ekranlarının büyük bir heyecanla takip edilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de "ABD'de en çok nefret edilen adamlar listesi" soru oldu. Başarılı yarışmacı Fatih Altan, yarışmanın sekizinci sorusuna doğru yanıt vermeye çalışırken çift cevap joker hakkını da kullandı.

Dünyanın en çok kazandıran ve izlenen bilgi yarışması Milyoner'de 50 bin TL değerindeki soru karşısında ter döken yarışmacı, soruya doğru cevap verdi mi?

İşte Kim Milyoner Olmak İster'de 50 bin TL değerindeki o soru;

2014'te ABD'de yaşları 13 ila 49 arasında olan 1100 kişiyle yapılan bir ankette hangisi, içinde hüküm giymiş katillerin de bulunduğu "ABD'de en çok nefret edilen adamlar" listesinde beşinci olmuştur?

a- Justin Bieber

b- Bill Gates

c- Kanye West

d- Jim Carrey

Doğru Cevap: Justin Bieber

ABD'li ünlü şarkıcı Justin Bieber, "En çok nefret edilen adamlar" listesinde 2014 yılında beşinci sırayı yer aldı. Milyoner yarışmacısı Fatih Altan soruda çift cevap jokerini kullansa da başarılı olamadı. Altan soruya önce Bill Gates, ardından Kanye West cevabını verdi.

13 yaşındaki gençlerin Justin Bieber'dan nefret etmeyeceklerini düşündüğünü ifade eden Faith Altan, 30 bin TL kazanarak yarışmadan ayrıldı.

Milyoner yarışmacısı Fatih Altan'ın yarışmadaki performansını izlemek için tıklayın.

CANLI YAYIN