Perşembe'nin galibi Bir Zamanlar Çukurova

GİRİŞ TARİHİ:  13.05.2022, 10:56 GÜNCELLEME TARİHİ:  13 Mayıs 2022 Cuma, 11:00
Perşembe'nin galibi Bir Zamanlar Çukurova

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu.

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü,

Tüm Kişiler'de %6,02 izlenme oranı ve %16,20 izlenme payı alarak birinci oldu. 136'ncı bölümüyle ekrana geldi. Adım adım büyük finale doğru ilerleyen ve #KadınGücü etiketiyle sosyal medyanın en çok konuşanları arasında yer alan 'Bir Zamanlar Çukurova'nın dün akşamki bölümü yine beğeniyle izlendi.

Züleyha Çukurova kadınlarına sahip çıktı

Hakan namlunun ucunda

Beyrut'un ünlü kabadayılarından birinin oğlu olan Hamran, intikam hisleriyle Çukurova'ya geldi ve hedefine Züleyha ve çocukları koydu. Züleyha bu durumun farkında değilken, Hakan Hamran'ı bulup asıl suçlunun amcası olduğunu anlatmaya karar verdi.

Tesadüfen Çolak'ın işçileriyle sorun yaşadığını öğrenen Züleyha, kadın işçilerin erkek işçilerden daha az yevmiye aldığını öğrenince bu durumu değiştirmek için harekete geçti. Fikret ile birlikte bir yardım sandığı kuran ve Hakan'dan da destek alan Züleyha, kadınların büyük desteğini alırken Çolak Ağa çalışacak işçi bulamadığından Züleyha'yı tehdit etti.

Betül ve Şermin, bu durumdan faydalanarak Çolak ve Züleyha'yı birbirine kırdırmak için harekete geçti. Hakan ise Hamran'ın yerini öğrenmeyi başarır ve onunla yüzleşmek için mekana gidince karşısında Hamran'ı buldu!

Bir Zamanlar Çukurova' yeni bölümleriyle her perşembe 20:00'de atv'de!

CANLI YAYIN