Veliaht sahnesinde neler oldu?

GİRİŞ TARİHİ:  14.10.2013, 11:40

Her Cumartesi akşamı atv ekranlarında seyircisiyle buluşan Veliaht’ta geçtiğimiz Cumartesi günü birbirinden ünlü 8 ismin Veliaht’larının mücadelesi ekranlardaydı.

Program, jüri üyelerinin İbrahim Tatlıses'in "Mavi Mavi" şarkısına yaptıkları düet ile tempolu ve keyifli bir başlangıç yaptı.

EMRE ALTUĞ; "BİZ MUHARREM'LE İDDİALI GELDİK!"
Geçen hafta final gününe kadar yarışmaya katılmama hakkı kazanan Niran Ünsal ve kızının yerine bu hafta Emre Altuğ veliahtıyla katıldı. Altuğ "Veliaht"ıyla ilgili iddialı sözler söyledi; "Muharrem'le iddialı geldik, onu söyleyeyim. Çünkü ben gerçekten çok sevdiğim bir ses olarak onu getirdim. Son derece yakışıklı, aynı zamanda huyu ve kalbi çok güzel bir insan... Reklamını yapayım çünkü benim geçen hafta burada olmadığım için fırsatım olmadı."

Cengiz Kurtoğlu ise geçen hafta verdikleri puanlardan memnun değildi; "Geçen haftaki bölümün tekrarını izlediğimde duygusal davrandığımızı gördüm. Öyle olmaması gerektiğine de kanaat getirdim. Daha dersimi çalışmış, daha da programı algılamış halde geldim bugün buraya." diyerek bu hafta Veliahtlara bakış açısının farklı olduğunu belirtti.

KİM, KAÇ PUAN ALDI?
Sahneye ilk olarak Hande Yener ve veliahtı Elif çıktı. Bu haftaki yarışmaya klip gibi bir performans hazırlayan ikili sahnede Hande Yener'in "Bodrum" şarkısını söyledi. Jüri üyeleri tarafından sahneye çok yakıştırılan Elif, toplam 46 puan aldı.
Ardından sahneye Kutsi ile kuzeni Murat çıktı ve birlikte Kutsi'nin sevilen şarkısı "İlan-ı Aşk" şarkısını söylediler. Duygu dolu performansa Deniz Seki, Kubat'la, Hande Yener ise Rafet El Roman'la dans ederek eşlik etti. Murat başarılı performansı için jüriden 48 puan aldı.
Yarışmaya oğlu Aydın ile katılan Cengiz Kurtoğlu, 'Gelin Olmuş Gidiyorsun' şarkısına düet yaptı. Deniz Seki'nin "Geçen haftaya göre olağanüstü ilerleme var." diye yorumladığı Aydın, tüm jüri üyelerinden toplam 49 puan aldı.

Yarışmada ilk kez sahne alan Emre Altuğ ve Veliaht'ı Muharrem, "Gidecek Yerim Mi Var" şarkısına düet yaptı. Jüriden ilk performansı için 48 puan aldı.
Geçen haftanın başarılı ikililerinden Rafet El Roman ile Onur "Direniyorum" şarkısına yaptıkları düetin ardından jüri üyelerinden tam 54 puana layık görüldü.
Geçen haftanın başarılı yarışmacılarından Aşık Mahzuni'nin torunu Yiğit'in Kubat ile yaptığı 'Çeşmi Siyahım' düeti jüriden 54 puan aldı.
Heyecanından dolayı geçen hafta mimiklerini kontrol edemediğini söyleyen Didem, akıl hocası Deniz Seki'yle birlikte "Doyamadım" şarkısını seslendirdi. Jüriden toplam 47 puan kazandı.
Gecenin son performansı Musa Eroğlu ve Veliahtı Yiğit'den geldi. Birlikte "Telli Turnam" türküsünü söyleyen ikilinin performansı jüri üyelerinden gecenin en yüksek puanı olan 59 puanı aldı.

Dün akşam, veliahtlarla hocalarının performanslarının yanı sıra besteleri ve şarkılarıyla gönüllerde taht kurmuş sanatçıların da düetleri sahnelendi. Deniz Seki ve Musa Eroğlu'nun "Bilen Gelsin" türküsüne yaptıkları düet büyük ilgi görürken, Hande Yener ve Cengiz Kurtoğlu'nun "Unutulan" şarkısına yaptıkları düet ayakta alkışlandı.

FİNAL…
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NÜKHET DURU YARIŞACAK!
Jüri üyelerinin puanlamalarından sonra seyircinin de oyları eklenerek gecenin kazananı açıklandı. Noter eşliğinde açıklanan oylama sonucunda gecenin birincisi 20 puanla Musa Eroğlu ve veliahtı Yüksel oldu. Birinci olan Yüksel, adını finale yazdırdığı için yarışmaya final gününe kadar katılmama hakkı kazandı ve korumaya alındı.

2. Sıraya 18 puanla Rafet El Roman ve veliahtı Onur yerleşirken, 3. Sıraya ise 17 puanla Kubat ve Yiğit yerleşti.

Önümüzdeki hafta, finale adını yazdıran Musa Eroğlu ve Yüksel yerine Nükhet Duru ve veliahtı yarışacak.
CANLI YAYIN