1 Aralık 2021, Çarşamba 19:00

atv Ana Haber 8559. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

"Olumlu etkiler piyasaya yansıyacak"

Erdoğan, yeni ekonomik modeli anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup konuşmasının tamamını ekonomiye ayırdı. Yeni ekonomik modelin ayrıntılarını anlatırken olumlu havanın kısa sürede piyasalara yansıyacağını söyledi. "Fazici değilim, olmayacağım" şeklinde konuştu. İki yeni destek paketi açıkladı.

**

Erdoğan'dan asgari ücret müjdesi

Doktorlara, öğretmenlere müjde

Asgari ücrette zam pazarlığı başladı. Beklenti yüksek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugüne kadar yapılmış zamların çok fevkinde bir zam olacak" müjdesini verdi. Doktor ve öğretmenler içinde müjdeli haber geldi. İşte milyonlarca çalışanı ilgilendiren gelişmeler.

**

Anne-kız canlı yayında buluştu

Yıllardır arıyordu, Esra Erol buldu

Esra Erol, bugün 22 yıllık hasretin son bulmasına vesile oldu. Şimdiye kadar sesini bile duymadığı, tek bir kare bile fotoğrafını görmediği annesine kavuşan Burcu Altuntaş'ın gözyaşları herkesi duygulandırdı.

**

Sigorta lodos hasarını öder mi?

Fırtınada mağdur olanların zararını kim karşılayacak? Bu noktada gözler sigorta şirketlerine çevriliyor ama sigortası olmayanlar da var. Peki onlar ne yapacak? İşte bu soruların yanıtları.

**

Kan tahliyle boy kısalığına çözüm

Çocuğunuzun boyunun uzamasını istiyorsunuz ve kısa kalabileceği konusunda endişeleriniz var. Bu konuda güzel bir haber geldi. Yapılacak bir kan testiyle artık bunun önüne geçmek mümkün. #atvhaber #haber #gündem #tiroit

**

Ajda Pekkan astronot oldu

'Bi tık' ilk kez atv Haber'de

Süper star Ajda Pekkan yeni klibi için kamera karşısındaydı. Büyük emekle çekilen klipte son teknoloji kullanıldı. Süper star kılıktan kılığa girdi, kanatlanıp havada uçtu. 'Bi tık'ın ilk görüntüleri atv Haber'e özel. İşte o görüntüler…

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN