'Kaçak' bu kez ringi salladı!

GİRİŞ TARİHİ:  03.02.2014, 13:05

'Kaçak'ın çekimlerinde heyecanlı anlar yaşandı. Dizinin 'Serhat'ı Gürkan Uygun; dövüş sahneleri için özel ders alıp ringe çıktı ve düşmanıyla karşılaştı!

ATV'nin aksiyon dizisi 'Kaçak' heyecanlı bölümlerle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin 17'nci bölümünün çekimleri, önceki gün Eminönü'nde kurulan sette gerçekleşti. Dizide Yosi Mizrahi'nin canlandırdığı 'Rusyalı' tarafından kaçırılan 'Serhat', bir anda kendisini özel dövüşlerin yapıldığı ringde buldu. 'Serhat' karakterini canlandıran Gürkan Uygun da yeni bölüm için ringe çıktı. Ekip, dövüş sahnesinin kusursuz olması için saatlerce çalıştı. Gürkan Uygun, çekimler için günler öncesinden çalışmaya başladı. Özel bir spor salonuna giden Uygun, salı günü ekrana gelecek olan bölümün çekimleri için uzun soluklu bir çalışma yaptı. Uygun'un sahneleri için ekip, hummalı bir çalışma gerçekleştirdi. Çekimler için her ayrıntı düşünüldü ve ünlü oyuncuya yardımcı olması amacıyla özel bir dövüş ekibi sette hazır bulundu.

'YERE DÜŞTÜK ABİ'
Ünlü oyuncu, öğlen saatlerinde başlayan çekimlere saatler öncesinden gelerek hazırlıklarını yaptı. Kimi zaman tekme atarak azılı düşmanıyla dövüşen Uygun, kimi zaman da kendisini yerde buldu. Rol gereği yere yığılan Uygun, "Yere de düştük abi!" diyerek set ekibini güldürdü. Zor sahnelerin gerçekleştiği çekimlerde Gürkan Uygun'un disiplinli tavırları tüm ekibi rahatlattı. Ünlü oyuncunun set içindeki uyumu ve rolünü profesyonellikle gerçekleştirmesi dikkat çekti. Sette hazır bulunan dövüş ekibi de Uygun'u başarılı performası için tebrik etti.
CANLI YAYIN