Hercai’nin yeni sezon tanıtımı İshak Paşa Sarayı’nda yapıldı

GİRİŞ TARİHİ:  04.09.2020, 19:41 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Eylül 2020 Cumartesi, 12:20
Hercai’nin yeni sezon tanıtımı İshak Paşa Sarayı’nda yapıldı

atv'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai'nin yeni sezon ilk tanıtımı beklentilerin üzerine çıkarak hem merak uyandıran hem de görselliğin zirve yaptığı bir mekânı da ekranlara taşıdı. 1784 yılında İshak Paşa tarafından inşa ettirilen UNESCO'nun Dünya Mirası geçici listesinde yer alan, Türkiye'nin en önemli kültürel miraslarından İshak Paşa Sarayı, bu kez Hercai'nin yeni sezon tanıtımına ev sahipliği yaptı. İlk sezon finalinde yine tarihsel bir dokuyu Göbeklitepe'yi ekranlara taşıyan Hercai bu kez de İshak Paşa Sarayı gibi tarihsel dokusu olan başka bir mekanı seyircilerine sunuyor.

Herkesin büyük beğenisini kazanan tanıtım aynı zamanda Cuma akşamı atv Ana Haber'de yayınlandı. Sosyal medyada da heyecan yaratan tanıtımın ardından şimdi de Hercai'nin yayın tarihi merakla beklenen konulardan biri haline geldi.



Hercai'nin 2. sezon finalinde neler yaşanmıştı?
Trafik kazasının akabinde herkesin korkuya kapılmasına neden olan Reyyan, kimsenin bilmediği bir kişi tarafından kurtarılır. Ancak bu kişiden Miran şüphe duyar. Reyyan bir kez daha babasıyla yüzleşirken Miran da gerçekleri kabul etmek durumunda kalır. Ancak bu o kadar da kolay olmayacaktır.

Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, Cahit Gök, İlay Erkök paylaşıyor.

CANLI YAYIN