Panama'da yıldönümü hediyesi! "Hercai"

GİRİŞ TARİHİ:  04.10.2020, 11:57 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Ekim 2020 Pazar, 12:01
Panama'da yıldönümü hediyesi! "Hercai"

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ekranın en çok izlenen dizilerinden olan, yeni sezonuyla da ekrana geri dönen Hercai, yurt dışında da fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Panama'nın lider TV kanallarından ve Hercai'nin yurt dışı yayıncılarından olan 'Telemetro', Ekim ayında kuruluşunun 39. yılını kutluyor. Telemetro bu yıldönümünde büyük bir sürpriz yaparak, izleyicilerine hayranı oldukları Hercai dizisini yayınlayacaklarını duyurdu. Çok yakında diziyi izleyicileriyle buluşturacak olan Telemetro'nun hazırladığı Hercai fragmanı şimdiden ülkede büyük yankı uyandırdı. Türkiye'de ve yurt dışında da adından sıkça söz ettiren Hercai, yeni ülkesinde günün en önemli zaman dilimi olan "Prime Time"da yayınlanacak.

Sosyal medyanın en çok konuşulanı!

Yeni bölümleriyle Cuma akşamları ekrana gelen Hercai sosyal medyada da fırtına gibi esiyor. Geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümüyle, sosyal medyada zirvede yer aldı.

Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar ve İlay Erkök paylaşıyor.

CANLI YAYIN