KERPETEN ALİ ÖLDÜ MÜ?

GİRİŞ TARİHİ:  01.06.2010, 12:32 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Haziran 2010 Çarşamba, 14:00

Ezel'in Pazartesi yayınlanan bölümünde geçmişte yaşananların bedeli Kerpeten Ali için ağır oldu. Kerpeten Ali’nin vurulması yüzlerce Ezel hayranını ayaklandırdı.

Ezel'in Pazartesi yayınlanan bölümünde geçmişte yaşananların bedeli Kerpeten Ali için ağır oldu. Kerpeten Ali'nin vurulması yüzlerce Ezel hayranını ayaklandırdı. Dizinin seyirciye duygu seli yaşatan "Özlemek "adlı bölümünde geçmiş tekrar su yüzüne çıkarken, seyirci de Ezel ve Kerpeten Ali ile birlikte ağladı. Ezel'in Ömer olduğunu öğrenen Kerpeten Ali, Ezel'in kollarında gözlerini yumdu. Şimdi ise akıllarda tek bir soru var…
Kerpeten Ali yaşıyor mu yoksa öldü mü? Kerpeten Ali karakterini canlandıran Barış Falay'ın diziye bir sonraki bölümde de devam edip etmeyeceği merak ediliyor.
Merak uyandıran bölüm finalinin ardından çeşitli forum siteleri dizinin fanlarının akınına uğradı.
İşte büyük tartışma yaratan bölümün ardındaki yorumlar;
"Kerpeten Ali öldüyse, babamı keserim! Kerpeten Ali ölmez, ölemez... Yapmayın, etmeyin senaristler!"
"Ne bölümdü ama! Bütün dengem bozuldu bölüm sonunda..."
"Her sahne ayrı güzeldi, muhteşemdi. Artık oyuncular aşıyorlar, sınırları zorluyorlar!"
"Bugünkü bölüm sanıyorum ki Türk dizi tarihinde çekilmiş, yazılmış en kaliteli bölümdü."
"Ezel Türk dizi standartlarının çok üstünde. Bu bölüm açıkçası bende bir Flashforward'dan ya da Prison Break'den daha çok etki yaptı."
"Kerpeten Ali'ye ancak böyle bir son yakışırdı. Bu sefer Ömer kardeşini yüzüstü bırakmadı, kaya gibi durdu arkasında. Bu sefer doğrusunu yaptı, kendini feda etti. Daha ne olsun?"
"Senaristlerden yarın bir basın toplantısı bekliyorum. Ali öldü mü ölmedi mi? Ölmesin rica ediyorum. Buradan senaristlere sesleniyorum, kamuoyunun vicdanını yabana atmayın!"
CANLI YAYIN