'Ali' ölürse 'Ezel'i seyretmeyiz!

GİRİŞ TARİHİ:  05.06.2010, 11:43 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Haziran 2010 Cumartesi, 11:44

'Ezel' dizisinin lokomotif karakterlerinden 'Kerpeten Ali'nin vurulması, hayranlarında şok etkisi yarattı. İnternette oluşturulan sayfalarda, "Kerpeten Ali ölürse diziyi izlemem" diyenler arttı! 'Ezel' dizisinin lokomotif karakterlerinden 'Kerpeten Ali'nin vurulması, hayranlarında şok etkisi yarattı. İnternette oluşturulan sayfalarda, "Kerpeten Ali ölürse diziyi izlemem" diyenler arttı! 'Ezel' dizisinin lokomotif karakterlerinden 'Kerpeten Ali'nin vurulması, hayranlarında şok etkisi yarattı. İnternette oluşturulan sayfalarda, "Kerpeten Ali ölürse diziyi izlemem" diyenler arttı!

atv'nin fenomen dizisi 'Ezel'in temel taşlarından biri olan 'Kerpeten Ali' (Barış Falay) karakteri vurulunca; ortalık karıştı! 'Ömer'in 'Ezel' olduğunu öğrendikten sonra onu 'Ramiz Dayı'nın düşmanlarından kurtarmak adına kendisini feda eden karakter için, facebook'ta "Kerpeten Ali ölmesin" grupları oluşturuldu...

'ÇAKIR' A BENZETİLDİ
facebook'ta yaklaşık 100 bin üyesi olan 'Ezel' sayfasına ve 5 bin üyeli 'Kerpeten Ali' hayran sayfasına; "Ölürse artık diziyi izlemem" yorumları yağdı. Dizide yaşananları 'Kurtlar Vadisi'ndeki 'Çakır'ın sonuna benzetenler de oldu.

YAPMAYIN, ETMEYİN!
İnternette "Kerpeten Ali öldüyse, babamı keserim! Kerpeten Ali ölemez... Yapmayın, etmeyin senaristler!" ve "Kerpeten Ali'ye ancak böyle bir son yakışırdı. Bu sefer Ömer kardeşini yüzüstü bırakmadı, kaya gibi durdu arkasında. Bu sefer doğrusunu yaptı, kendini feda etti. Daha ne olsun?" gibi yorumlar yer aldı.

NE DEDİLER
Marazali Denli: "O öldü diye dizi kötüleşir, izlenmez."
Arda Dalal: "Ölürse bir daha izlemem diziyi."
Ahmet Karadeniz: "Sakın ölmesin!"
Esra Ekeskin: "İkinci Çakır vakası..."
Züleyha Yeniçeri: "Dizinin tadı onunla çıkıyordu. Büyü bozuldu."
Gizem Sanal: "İnşallah ölmez."
Melisa Alev: "Hayır ölemez, ölmemeli."
Ömer Ayazoğlu: "Yapımcılara sesleniyorum; Kerpeten Ali ölürse dizi çok büyük izleyici kitlesi kaybeder."
Kadir Demir: "Kerpeten'e bir şey olursa benim için bu dizi biter. Bundan sonra izlemem."
CANLI YAYIN