Set ekibine hatırladıklarında en çok güldükleri sahneyi sorduk...

GİRİŞ TARİHİ:  07.06.2010, 10:08 GÜNCELLEME TARİHİ:  07 Haziran 2010 Pazartesi, 10:09

Güzide Balcı-genel koordinatör: "Halim'in, 'Sevenleri kimse ayıramaz Feeeriiidee,' diye şarkı söylediği sahne ve 'Hayırdır inşallah, hayırdır inşallah!'

* Güzide Balcı-genel koordinatör : "Halim'in, 'Sevenleri kimse ayıramaz Feeeriiidee,' diye şarkı söylediği sahne ve 'Hayırdır inşallah, hayırdır inşallah!'
* Engin Sarıal-yapım koordinatörü : "Çekimlerimiz bitti ama biz hâlâ sürekli bir aradayız ve geriye dönüp yaptığımız iş hakkında konuştuğumuzda çok eğleniyor ve gülüyoruz."
* Mehtap Köroğlu-reji koordinatörü : "Samim ve Meliha'nın sokağının İSKİ tarafından kazılıp yaklaşık beş gün boyunca ana mekânlarımızda çekim yapamamamız ve yapım ekibimizin gece gündüz çalışıp sokağa beton dökmesi."
* Nükhet Özel-yapım sorumlusu: "Sabaha kadar ormanda yağmurun altında çekim yaptığımız gece ."
* Çetin Çavan-görüntü yönetmeni: "Halim'e kız isteme sahnesi."
* Gülay Doğan-sanat yönetmeni: "Cruise sahnesi... Arap şeyhini oynayan Cem Yılmaz, Samim'i gemisine çağırır. Samim de Ali gelirse geleceğini söyler. 'Öyleyse Ali de gelsin,' der şeyh. İki yıl boyunca gittiğimiz her yere 'Ali de gelsin,' dedik ekip olarak."
* Şenay Doğan Çıtak-kostüm şefi: "Herhangi bir sahneyi hatırlamamıza gerek yok galiba, birbirimizi gördüğümüz anda gülmeye başlarız."
* Ozan Çapa-set amiri: "Cabbar'ın Samim'e ilk 'mastikçi' dediği sahne ve Feride'nin denize düştüğü, arkasından Halim'in atladığı sahne."
* Zühtü Büyükçolpan-set kamyonu şoförü: "Mola verip herkes bir araya geldiğinde o sohbetler, gülmeler bütün yorgunluğumuzu unuttururdu."
* Bayram Bal-set çaycısı: "Tek bir anını seçemem. Her anı güzel geçen iki yıla haksızlık ederim."
CANLI YAYIN