Ünlü isim dövmecilikle geçiniyor

GİRİŞ TARİHİ:  09.06.2010, 09:02 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Haziran 2010 Çarşamba, 09:03

Tüm Türkiye'nin tanıdığı ünlü film yıldızı bir eğlence merkezinde dövmecilik yapıyor.

Türk sinemasında 500'ü aşkın filmde oynayan; kadınları taciz eden rollerle tanındığı için "Tecavüzcü Coşkun" olarak anılan Coşkun Göğen, hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 21 yıldır Antalya'da yaşayan; üç kızı ve bir torunu bulunan Coşkun Göğen, Antalyaspor'un amigoluğunu yapıyor. Ünlü oyuncu aynı zamanda, halkla ilişkiler koordinatörlüğü görevini üstlendiği eğlence merkezinde dövmecilik de yapıyor. 64 yaşındaki Göğen, oyunculuğa başlama öyküsünü şöyle anlattı: "Taksim'de çıraklık yapıyordum. Berberin önünden Yeşilçam'a figüran taşıyan otobüsler kalkardı. Bir gün o otobüse bindim. Sonra hiç inmedim...

Figüran olarak sinemaya 15-16 yaşlarında başladım. İlk filmim Hülya Koçyiğit'in oynadığı bir filmdi." Oyunculuğa figüran olarak başlayan Göğen, askerlik bitince fotoromanlarda yer aldığını, sonra Yeşilçam sahnelerine geri döndüğünü söyledi. "Tecavüzcü Coşkun" olarak anılmasına rağmen "Hayatımda hiçbir kadına laf atmadım, ıslık çalmadım" diyerek bu imajdan ne kadar uzak olduğunu anlatan Coşkun Göğen, 50 yıldır kadınların tacizine uğradığını buna rağmen taciz eden hiçbir kadınla yakınlaşmadığını ifade etti. TV'de yayımlanan eski filmlerini seyretmekten zevk alan Coşkun Göğen, "Eski filmleri bazen eşimle seyrediyorum. 'Bak ne sapık adammış' diyorum" dedi.

LAKABINI TRİBÜNDE ÖĞRENDİ
"Amigoluğunu yaptığım Galatasaray'ın maçı için stadyuma gitmeden bakkalda Tan gazetesini gördüm. 'Bütün Türkiye tecavüze özendi' diye bir başlık ve altında bizim kareler. Bakkal, 'Maça gidemezsin' dedi ama gittim. Stadyuma bir girdim arkadaşlar sürpriz hazırlamış. Bir bağırış 'Baba yolundayız' diye... O günden sonra Coşkun Göğen ismi yerini 'Tecavüzcü Coşkun'a bıraktı."
CANLI YAYIN