Boşanamadılar

GİRİŞ TARİHİ:  18.06.2010, 09:24 GÜNCELLEME TARİHİ:  18 Haziran 2010 Cuma, 09:25

"Sulhi Aksüt yurtdışında eşine ihanet etti" iddiasına, karşı taraf "Sibel Can da yurtdışına çıkıyor. Aldattı mı diyelim" cevabını verince Can'ın avukatı terledi

Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın boşanma davasının Beykoz Aile Mahkemesi'nde yapılan gizli duruşmasında Sibel Can ve Sulhi Aksüt'ün avukatları Kezban Hatemi ile Mehmet Turhal hazır bulundu. Turhal, Aksüt'ün boşanmak istemediğini, evlilik birliğinin devam etmesinden yana olduğunu söyledi. Can'ın avukatı Kezban Hatemi "Aksüt evlilik birliğinde ağır kusurludur. Yurtdışında Can'ı aldatmıştır. Bu durumu da telefon ve yurtdışı kayıtları ile ispat edebiliriz. Aksüt'ün başka kadınlarla telefon konuşmalarını ispat ettik. Müvekkilim kesinlikle boşanmak istiyor" dedi.

ERTELEME KARARI

Bunun üzerine söz alan avukat Turhal, müvekkili Aksüt'ün sayfalarca telefon görüşme kayıtları bulunduğunu, bunun da eşini aldattığını göstermeyeceğini savundu. Turhal "Sibel Hanım da yurtdışına çıkıyor, biz de aldattı iddiasında mı bulunalım" deyince mahkemede gerginlik yaşandı. Hâkim, Aksüt'ün dosyadaki delillerin toplanmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

5 AYDIR SÜRÜYOR
Sibel Can'ın işadamı Sulhi Aksüt'e karşı 5 ay önce açtığı boşanma davası tarafların anlaşmazlığı yüzünden yılan hikâyesine döndü. Aksüt eşinden boşanmak istemediğini söyleyerek direniyor.
CANLI YAYIN