Yaz modasının kurallarını koydu

GİRİŞ TARİHİ:  18.06.2010, 10:04 GÜNCELLEME TARİHİ:  18 Haziran 2010 Cuma, 10:05

Moda dünyasının önemli dergilerinden Harper's Bazaar, bu ayki sayısında trendleri ve bu yazın olmazsa olmazlarını sayfalarına taşıdı. Bu yaz, demode olmamak ve tarzınızı en doğru şekilde ortaya çıkarmak için bu kurallardan şaşmayın

Her yaz modaya yön veren ve kadınlara yapacakları alışveriş konusunda kılavuz görevi gören Harper's Bazaar, bu yaz da şık ve trendy olmak isteyenler için ipuçları verdi.

DOLABINIZDA HAREM PANTALON OLSUN:
Önümüzdeki sıcak günlerin olmazsa olmazı harem pantalonlar... Dior, Chloe gibi büyük moda evleri bu yaz koleksiyonlarında harem pantolonlarına geniş yer verdi. Bu pantalonları atlet ya da yumuşak ceketlerle kombinleyebilirsiniz.

DERİ ŞORTLARLA TRENDY OLUN:
Bu sezon şortun her türlüsü çok moda. Ama hem trendy hem de sıradışı olmak istiyorsanız muhakkak deri bir şort edinmeniz gerekiyor. Bu şortları gündüz düz bir atletle, gece de şık stilettolarla birlikte giyin.

SAATİNİZ BİLEĞİNİZDE OLSUN:
Havaların sıcaklaşmasıyla bir yana attığınız saatler, bu yaz vazgeçemediğiniz aksesuvarınız olacak. Saatlerin her rengi popüler; özellikle de parlak maviler ve spor modeller son derece revaçta.

MADONNA TASARIMI GÖZLÜK TAKIN:
Güneş gözlükleri çok popüler. Ama özellikle Madonna'nın elinden çıkanlar! Ünlü pop şarkıcısı Madonna'nın Dolce&Gabbana için tasarladığı gözlükler, şimdiden sezonun 'in'leri arasında!

SABOSUZ ÇIKMAYIN:
Bu sezonun en moda sandalet modeli kesinlikle sabo! Yıllar önce popüler olan, ardından gardırobların en arkasına itilen sabolar, bu sezon yeniden çok moda! Özellikle Chanel'in saboları tarzınıza tarz katacak.

ASKER YEŞİLİ CEKETLER:
Bu yaz militer esintili her şey çok ama çok popüler. Özellikle de asker yeşili ceketler... Louis Vuitton ve Balmain'in tasarladığı yeşil ceketler çok ama çok popüler. Bu ceketlerin içine giyeceğiniz beyaz bir tişört, size seksi ama sportif bir görüntü verecek.

ÇİZGİLİYE YATIRIM YAPIN:
Bu sezon, denizci giysilerini hatırlatan çizgili parçalar altın çağını yaşıyor. Hangi rengini ya da modelini tercih ederseniz edin, çizgili giydiğinizde trendy olmanız garanti.
CANLI YAYIN