Ezel'den nefes kesen sezon finali

GİRİŞ TARİHİ:  21.06.2010, 10:36 GÜNCELLEME TARİHİ:  21 Haziran 2010 Pazartesi, 10:37

atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Ezel', bu akşam sezon finaliyle ekrana geliyor. Saat 20.00'de nefesler tutulacak. Ezel fanatikleri atv ekranına kilitlenecek

Bu akşam atv'de yayınlanacak 19'uncu bölümüyle sezon finali yapacak olan Ezel'in senaristleri Kerem Deren ve Pınar Bulut, gelecek sezon, diziye yeni isimlerin katılacağını söyleyerek ekledi: "Sezon finalinde biri daha Ezel'in kim olduğunu öğrenecek. Merak edilen Kenan Birkan hakkında yeni bilgiler ortaya çıkacak. Yeni sezonda ise oyun daha da kızışacak, saflar değişecek." Dizinin oyuncuları Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Bade İşçil, Rıza Kocaoğlu, Sedef Avcı ve senaristleri Kerem Deren ve Pınar Bulut'a sezon finali ve yeni sezon hakkında merak ettiklerimizi sorduk. İşte o sorular ve cevapları:

Dizideki aforizmalar sezon boyunca herkesin dilindeydi, izleyenlerin bir şekilde hayatına dokundu. Sizin en beğendiğiniz söz hangisiydi?
- Yazan için hileli soru ama ille de seçeceksek: Birini sevmek, başka her şeyi daha az sevmek demektir...

Herkes heyecan ve merakla sezon finalinde neler olacağını merak ediyor. Bu konu hakkında ipuçları öğrenebilir miyiz?

- Bahar sonrası hayat enteresan olacak. Şimdi herkesin bir planı var. Önemli olan, birlikte mi harekete geçecekler, ayrı ayrı mı? Bazıları birleşecek. Bazıları ayrılacak. Biri daha Ezel'in kim olduğunu öğrenecek. Merak edilen adam Kenan Birkan hakkında yeni şeyler öğreneceğiz. En önemlisi, gelecek sezon hakkında da ipuçları bulacağız.

Yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor? Diziye yeni oyuncular katılacak mı?
- Biri daha Ezel'in kimliğini öğrenecek. Gelecek sezon, bir nevi oyunun ikinci eli başlayacağı için, kadroya katılan yeni isimler olacak. Gelenlerin kuvveti sebebiyle, oyun daha da kızışacak. Saflar değişecek. Oyunun kuralları değişecek. Herkesin yeni bir motivasyonu olacak. Ezel büyük bir oyun. Kimin kazanacağını kestirmek kolay olmayacak.

EZEL, CENGİZ'İ ÖLDÜRECEK Mİ?
İşte 19'uncu bölümün özeti; Kenan'ın planı başarılı olmuştur. Oyunda her şey ikiye bölünmüştür artık: Eyşan'ın da, Ali'nin de kafasında ayrı bir plan vardır şimdi. Asıl soru, birlikte mi, ayrı ayrı mı harekete geçecekleridir. Cengiz ise sebep olduğu facianın cezasını çekmektedir. Ancak cezası henüz başlamamıştır bile...

'İpucu vermek imkânsız'
Yiğit Özşener (Cengiz)

Hikâyede ne gibi gelişmelerin olacağı konusunda ipucu vermem mümkün değil. Ancak seyirciyi hiç beklemedikleri gelişmelerin sarmalayacağını söyleyebilirim. Eylül'de yine ATV'de buluştuğumuzda neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

'Seneye ben de izleyiciyim'
Sedef Avcı (Bahar)

Valla ipucu veremem ama tek söyleyeceğim yeni bir sayfanın açılacak olması.Yeni sezonda ben de izleyici tarafına geçeceğim için ben de merak ediyorum. Diziye yeni katılacak oyuncular olacak. Dengeler onlarla beraber değişecektir.

'Şüphe tek gerçektir'
Sarp Akkaya (Tefo)

Tuncel Kurtiz'in ağzından çıkan her söz bir aforizma... Ama şunu söyleyebilirim ki; "Şüphe tek gerçektir." Söylenecek bir söz kalmadı, yarın hep birlikte
CANLI YAYIN