Lara üzerimden reklam yapıyor!

GİRİŞ TARİHİ:  21.06.2010, 10:50 GÜNCELLEME TARİHİ:  21 Haziran 2010 Pazartesi, 10:51

Beşiktaş'ın yakışıklı futbolcusu Matteo Ferrari, kendisiyle evlilik planları yapan ünlü model Lara Surol'a sert cevap verdi: Aramızda bir ilişki yok! Evlilik planları yapmıyoruz, çocuklarımız da hiç tanışmadı. Lara, yalan söylüyor!

Beşiktaş'ın yakışıklı futbolcusu Matteo Ferrari, kendisiyle evlilik planları yapan ünlü model Lara Surol'a sert cevap verdi: Aramızda bir ilişki yok! Evlilik planları yapmıyoruz, çocuklarımız da hiç tanışmadı. Lara, yalan söylüyor!
Ünlü model Lara Surol'ün büyük aşk yaşadığını iddia ettiği, hatta evlilik planları yaptığını söylediği Beşiktaş'ın İtalyan asıllı futbolcusu Matteo Ferrari, bu iddialarla ilgili ilk kez GÜNAYDIN'a konuştu. Yaz sonunda yapacakları iddia edilen görkemli düğünle ilgili telefonda konuştuğumuz yıldız futbolcu, şok edici açıklamalarda bulundu. Ferrari, "Lara Surol benim kız arkadaşım değil ki! Birbirimizi tanıyoruz. Birkaç defa dışarı çıktık ama hepsi bu! Aramızda bir ilişki yok ki!" diye konuştu.

20 GÜNDÜR KONUŞMADIK!
Magazin basınında isminin Surol ile anılmasından rahatsızlık duyduğunu dile getiren Ferrari, "Neredeyse 20 gündür onunla konuşmadık bile! Bana söyleyin, kız arkadaşınızla bu kadar uzun bir zaman dilimi konuşmamanızın cidden imkanı var mı? Arkadaş olduğumuz için birkaç kez fotoğraflarımız çekilmişti. Ama olay bundan ibaret" diyerek dert yandı!

ARTIK ARKADAŞ DEĞİLİZ
Şu an bir kız arkadaşı olmadığını söyleyen Ferrari, "Lara, benim arkadaşımdı. Ama artık arkadaşım bile değil. Benim hakkında söylediklerinden cidden rahatsızlık duyuyorum. Siz de ne olur olmayan bir ilişki hakkında söylediklerine kesinlikle inanmayın. Benim hakkımda söylediklerinden çok rahatsızım" diye konuştu. Türk kadınlarını çok güzel bulduğunu söyleyen Ferrari, "Tanıdığım, görüştüğüm birçok kişi var. Ama hiçbiriyle bir ilişki yaşamıyorum" dedi.

ÇOCUKLARIMIZ HİÇ TANIŞMADI

Matteo Ferrari, Lara Surol'ün "Beş yaşımdaki kızım ile onun bir buçuk yaşındaki oğlu çok iyi anlaşıyor" açıklamalarına da ateş püskürdü. Yıldız futbolcu konuyla ilgili şunları söyledi; "Öyle bir şey yok. Oğlum ne onu, ne kızını tanıyor. Hiç karşılaşmadılar...

"EV FALAN ALMADIK!"
Lara Surol ile yaz sonunda evleneceğinizi hatta ikiniz için Milano'da bir ev satın aldığınızı okudum. Hatta bu iddialar dünya basınında bile yer etti. Bunlar hakkkında ne söyleyebilirsiniz?" sorumuza ünlü futbolcu, "Tamamen yalan. Ne evlilik ne de alınmış bir ev söz konusu" cevabını verdi. Lara Surol'ün kendisi ve ilişkileri hakkında yalanlar söylediğini ısrarla söyleyen Matteo Ferrari, "Benim üzerimden reklam yapmaya çalışıyor. Sustukça o daha çok konuştu. Sürekli yalan söylüyor. İstediği konuda istediğini söyleyebilir ancak benim hayatım hakkında yalan söyleyemez" diyerek sert konuştu.

İŞTE LARA'NIN YALANLARI
Gerçek ismi 'Nazire Şengül Golubev' olan Lara Surol'ün hayatı 'Yalan Rüzgarı'nı aratmıyor!
YALAN 1:
Lara: Victoria Secret mankeni oluyorum
YALAN 2:
Lara: Arkadaşım Tarkan'ın klibinde oynayacağım Tarkan: Arkadaşım değil, klipte de oynamayacak
YALAN 3:
Lara: Adriana Lima ve Heidi Klum, benim arkadaşım Adriana Lima: Hiçbir Türk manken tanımıyorum!
YALAN 4:
Lara: Henüz 21 yaşındayım! (Surol, 24 yaşında)
CANLI YAYIN