Keşke Tatlıses de sessiz kalsaydı!

GİRİŞ TARİHİ:  23.06.2010, 09:55 GÜNCELLEME TARİHİ:  23 Haziran 2010 Çarşamba, 09:56

Bazı meslektaşlarını kulis istekleri nedeniyle eleştirdiği iddia edilen Volkan Konak, kendisine tepki gösteren İbrahim Tatlıses'e yanıt verdi: Keşke bu haberlere inanmasa ve sessiz kalsaydı

Volkan Konak, geçen hafta Açıkhava'da verdiği konseri sırasında, isim vermeden bazı meslektaşlarını kulis istekleri nedeniyle eleştirmişti. Konak'ın hedef gösterdiği isimlerin Serdar Ortaç, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş olduğu iddia edilmişti. Bu eleştirilerinden dolayı Konak'a en büyük tepki ise "Ona ne? Arkadaşları için böyle konuşması yanlış" diyen İbrahim Tatlıses'ten gelmişti.

SES TONU YÜKSELEMEZ!
Önceki gün bir basın açıklaması yapan Konak, kendisini savundu ve Tatlıses'e yanıt verdi: "Bence çok gereksiz bir eleştiri olmuş. Keşke İbrahim Tatlıses de o haberlere konu olan isimler gibi sessiz kalsa ve bu haberlere inanmasaydı. Ayrıca kainat denen nesne üzerinde bana fırça atmak bir yana, ses tonunu yükseltecek insan bile yoktur ve olamaz!" Konak, açıklamasına şöyle devam etti: "Adı geçen kıymetli meslektaşlarımın cevap vermemeleri, yapılan haberin uydurma olduğunu ve beni tanıdıklarını göstermektedir. Meslektaşlarımı tekrar tekrar sanatın asilliği ve masumiyeti ile ve de en derin sevgilerimle kucaklıyorum."
CANLI YAYIN