Aile boyu tatil keyfi

GİRİŞ TARİHİ:  02.07.2010, 14:13 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Temmuz 2010 Cuma, 14:13

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan, kızı Su ve köpeği Moet ile Bodrum'da yaptığı tatil, kameralara böyle yansıdı.

atv ekranlarında 7 yıl sonra yeniden izleyicilerle buluşacak olan "Çocuklar Duymasın" dizisinde oynayan Pınar Altuğ, dizi yayına girmeden önce eşi Yağmur Atacan, kızı Su ve köpeği Moet ile Bodrum'da tatile çıktı. Denizde ve kumsalda çok eğlendikleri gözlenen Altuğ, Yağmur ve Su, tatilcilerin ilgi odağı oldu. Deniz kenarında görüntülenen Pınar Altuğ kızı Su'yu doyurduktan sonra babası Yağmur Atacan'a teslim etti.

KÖPEĞİYLE DENİZE GİRDİ
Kumsalda oynayan Yağmur Atacan ve kızı Su'yu köpekleri Moet de yalnız bırakmadı. Kumsalda oynadıktan sonra denize de giren Yağmur Atacan ve Su'ya daha sonra Pınar Altuğ da eşlik etti. Eşinin yanlarına gelmesiyle aile boyu deniz sefası yapan Yağmur Atacan ve kızı, durumdan çok memnun görünüyordu. Ardından köpekleri Moet de ailenin deniz sefasına dahil oldu. Moet ile minik Su'nun birbirleri ile olan yakın ilişkisi objektiflere böyle yansıdı. Moet'in denizde yanlarına gelmesiyle iyice keyiflenen Su, etrafa gülücükler dağıttı.
CANLI YAYIN