ESRA EROL KENDİ PROGRAMINDA EVLENDİ!

GİRİŞ TARİHİ:  02.07.2010, 18:58 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Temmuz 2010 Cuma, 19:00

ATV ekranlarında yayınlanan evlendirme programı "Evlen Benimle" nin sunucusu Esra Erol, nişanlısı Ali Özbir ile canlı yayında dünya evine girdi.

ATV ekranlarında yayınlanan evlendirme programı "Evlen Benimle" nin sunucusu Esra Erol, nişanlısı Ali Özbir ile 2 Temmuz Cuma günü canlı yayında dünya evine girdi.

Esra Erol, kendi sunduğu programda yine programın formatına uygun bir şekilde yapılan evlenme töreni ile evlendi. Ali Özbir ve Esra Erol'un ailesi de canlı yayında kıyılan nikaha katıldılar. Format gereği ilk önce birbiriyle telefonda tanışan Esra Erol ve Ali Özbir çifti daha sonra stüdyoda karşı karşıya geldi. Paravanın açılmasıyla yüz yüze tanışan çift evlilik kararı aldı. Ardından Ali Özbir'in evlenme teklifine evet diye Esra Erol, gelinlik giyerek milyonların karşısına çıktı. Nikah sırasında Esra Erol gözyaşlarını tutamazken, Ali Özbir'in de ayağına basmayı ihmal etmedi. Çiftin oldukça heyecanlı olduğu nikaha Oylum Talu ve Ercüment Dağlaroğlu şahitlik etti.Programı ise İdil Yörük Başeskioğlu ve Oylum Talu sundu.
CANLI YAYIN