Starların tercihi boğaz-rakı-balık

GİRİŞ TARİHİ:  02.07.2010, 10:16 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Temmuz 2010 Cuma, 10:16

'New York'ta Beş Minare' isimli filmde rol alan Danny Glover ve Gina Gershon, Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci'yle Boğaz'da rakı-balık keyfi yaptı. İkili sempatikliği ile dikkat çekti

Mahsun Kırmızıgül'ün hem oynadığı hem de yönettiği 'New York'ta Beş Minare' isimli filminde rol alan Danny Glover ve Gina Gershon, İstanbul'a geldi.

YEMEKLERİNİZİ SEVİYORUM!
Dünyaca ünlü ikili, filmdeki rol arkadaşları Engin Altan Düzyatan ve sevgilisi Özge Özpirinçci ile Rumeli Hisarı'ndaki İskele Balık'ta rakı-balık keyfi yaptı. Çıkışta gazetecilere poz veren sempatik oyuncuların, özellikle Boğaz'a karşı balık yemek istedikleri öğrenildi. Türkiye'yi ve yemeklerini çok beğendiğini söyleyen Glover ve Gershon, levrek marine, kavun, beyaz peynir ve patlıcan salatası, ara sıcaklarda ise ahtapot ızgara ve kalamar tava yedi. Mahsun Kırmızıgül, Haluk Bilginer ve Mustafa Sandal, çekimde oldukları için yemeğe katılamadı. Glover'ın ayrılırken Özge Özpirinçci'ye Türkçe olarak "Yarın seni arayacağım, görüşelim" demesi herkesi güldürdü.
CANLI YAYIN